Intensieve VIP-dag

 

Stoppen of doorgaan met je relatie?

Twijfel je of je wilt stoppen of doorgaan met je relatie? En of je überhaupt jullie relatie nog een kans wilt geven middels relatietherapie?

 

In dubio

Aan de ene kant wil je misschien niet opgeven en hou je ergens nog van je partner. Je vindt dat je voor de relatie moet blijven vechten. Misschien spelen kinderen en (financiële) zekerheid die je hebt ook een rol om te blijven. De angst en onzekerheid voor het onbekende en mogelijk oordelen van anderen houden je wellicht in hun greep.

 

Individueel 1

 

Aan de andere kant ben je misschien moe van het strijden en wil je gewoon rust. Je begeerd en bemind voelen, gewoon eens gelukkig zijn. Wellicht fantaseer je over een leuker leven… dagdromend over iemand anders…  of verlang je ernaar even alleen te zijn.

 

Individueel 2

 

Gun jezelf de tijd

Gun jezelf eens een dag om stil te staan bij wat je werkelijk wilt. Welke afwegingen zwaar wegen en welke minder. Durven luisteren naar wat je hart je ingeeft. Ruud of Hilde gaat de gehele dag met je aan het werk op een zo aangenaam mogelijke manier. Aan het eind van de dag ga je met nieuwe inzichten huiswaarts.

 

Programma

Het programma maken we op maat voor je, over het algemeen komen de volgende items aan bod:

 • Je persoonlijke intentie vormgeven.
 • Bij jezelf blijven; hoe doe je dat?
 • De voors en tegens inventariseren en doorvoelen om bij je partner (en gezin) te blijven.

 

Resultaat

 • Je hebt meer inzicht in je drijfveren achter je keuzemogelijkheden.
 • Je bent beter in staat om voor jezelf te zorgen.
 • Je zult meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans ervaren.
 • Je weet beter wat je wilt, waardoor je een bewustere keuze kunt maken: stoppen of blijven.

 

Locatie en tijden

Het programma vindt plaats in ons sfeervolle onderkomen te Beerta en ziet er als volgt uit:

 • Om 11.00 uur ontvangen we je van harte en gaan we uitgebreid in op jouw verhaal.
 • Rond 13.00 uur ga je lunchen op een leuke plek bij ons in de omgeving.
 • Na de lunch zoomen we dieper in op de kern van jouw worsteling en hoe nu om te gaan met de huidige situatie.
 • Om 17.00 uur ronden we deze intensieve dag af en ga je huiswaarts met concrete handvatten.

 

OV22

 

 • Het is ook mogelijk om de gesprekken over twee dagen te verspreiden. We we werken dan op dag 1 van 14.00 – 16.00 uur en op dag 2 van 10.00 – 12.00 uur. In de omgeving zijn er diverse leuke overnachtingsmogelijkheden. Deze indeling zorgt voor meer rust in het programma.

 

Kennismakingsgesprek

Voor aanvang van deze dag heb je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met ons. Hierin bespreken we het doel waar je aan wilt werken.

 

Je investering

De kosten voor deze intensieve VIP-dag bedragen € 450,-. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Na aanmelding ontvang je een factuur. Zodra je deze hebt voldaan is je inschrijving definitief. Je kunt kosteloos annuleren tot twee weken voor aanvang van deze dag, daarna is annulering niet meer mogelijk. In geval van overmacht, zoals bij ziekte, plannen we in overleg een nieuwe datum.

Als je een eigen onderneming voert en de persoonlijke problemen een negatieve invloed op je bedrijf hebben, dan kunnen we op de factuur je bedrijfsnaam vermelden.

 

Reacties van deelnemers

 • Met lood in de schoenen ging ik weer huiswaarts. Dat wat ik stiekem al wist, stoppen met de relatie, moest ik nu aan mijn vrouw gaan vertellen. Ik vond het zo heftig, wetende dat ik haar diep zou kwetsen. Voelde me zo ontzettend schuldig, een diep gevoel van falen had mij al die tijd tegen gehouden om oprecht te zijn. Met de hulp van Hilde kon ik het kleine beetje kracht in mij voelen om toch eerlijk tegen haar te zijn. Een hels karwei, maar nu, vier maanden later, enorm opgelucht dat ik de stap heb gezet! – Martin

 

 • Aan het einde van de dag wist ik nog steeds niet wat ik wilde, maar dat was oké. Ik heb gewoon meer tijd nodig om uit te zoeken wat ik wil met mijn relatie. Maar vooral wat ik met mezelf wil. Na deze zeer fijne dag, waarin ik me volledig kon uiten, kwam ik tot het besef dat ik de neiging heb duidelijkheid te willen forceren. En dat werkt niet. Ik weet nu wat me te doen staat: op zoek gaan naar mezelf en dan komt het antwoord wat ik met mijn relatie wil vanzelf. – Carla

 

 • Wauw! Wat een mooie dag was dat! Ik heb houvast gekregen hoe ik meer tijd voor mezelf moet leren opeisen in de relatie i.p.v. te willen vluchten uit mijn relatie om me vrij te voelen. Het zal nu vooral pittig voor mijn man gaan worden, hij moet nu leren omgaan met een ‘nee’ van mijn kant. En ik moet blijven staan, een uitdaging, maar ik heb er vertrouwen in. Enorm bedankt! – Renet

 

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek zijn we te bereiken op 0597 -331526 of via de mail.

 

Als je voorkeur hebt voor een nog intensiever programma, kies dan voor de Individuele Retraite.

Wij benaderen je als VIP, gun je dat jezelf ook?

Call Now Button
MENU