Driedaags relatie therapie weekend

AA

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig of de Relatietherapie Retraite aansluit bij jullie vraag of probleem? Bel 0597 – 331526 of mail ons gerust voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek. We staan we jullie graag te woord.

 

Meer over ons programma

Na relatie therapie retraite zullen jullie

Diepere verbondenheid en meer intimiteit ervaren;
Betere gesprekken met elkaar kunnen voeren;
Thuis meer rust en ontspanning ervaren;
Weer kriebels voor elkaar voelen;
Elkaar herontdekken en meer waarderen;
Elkaar de ruimte gunnen om ook invulling te geven aan jullie persoonlijke verlangens;
Door kunnen groeien naar een liefdevolle relatie!

Driedaags Relatie therapie Weekend

 

Relatie therapie retraite

Worstelen met je relatie is niet echt wat je wilt. Liefdevol met elkaar omgaan en je geborgen voelen bij de ander is wat jullie nodig hebben om je gelukkig te voelen. Wat daarvoor nodig is, is de vaardigheid om goed over jullie gevoelens en verlangens te kunnen praten, elkaars ‘fouten’ kunnen vergeven en handvatten bezitten om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Dat kunnen jullie leren in deze driedaagse Relatietherapie Retraite. Jullie gaan bouwen aan een liefdevolle relatie.

Relatietherapie Retraite

Eerstvolgende mogelijkheid:

– 03, 04 en 05 juli
Een dag eerder of later starten is mogelijk.

Meer informatie?
Bel 0597 – 331526 of mail info@inrelatietherapie.nl

 

Contact

Relatietherapie in een snelkookpan

Het programma is geschikt voor relaties die snel resultaat willen of zich in een crisis bevinden. Daarnaast is de Relatie Retraite uitermate geschikt voor koppels die een paar dagen uit willen combineren met het verdiepen van hun relatie. Uit de praktijk blijkt dat meerdere gesprekken in een aaneengesloten periode beduidend een beter resultaat oplevert, omdat problemen en vragen goed uitgediept kunnen worden zonder onderbrekingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 70% van onze cliënten voor dit programma kiezen, vanwege het enorme rendement in zeer korte tijd.

 

puravidaheader (1)

 

Verblijf

In de omgeving zijn er diverse leuke overnachtingsmogelijkheden. Van een gezellige B&B tot aan het beste wellness- en kuurresort van Nederland, uitgeroepen door World Travel Awards. Op deze manier kunnen jullie je verblijf naar eigen voorkeur inrichten. Groningen verrast daarnaast veel mensen op het gebied van kunst, cultuur, eten, recreatie en andere ontspanningsmogelijkheden.

Reacties van cliënten

 

  • De Relatietherapie Retraite was voor ons een openbaring. Samen, zonder de kinderen, een aantal dagen achtereen stilstaan bij onze relatie was voor ons allebei zo verhelderend. Ruud en Hilde, jullie hebben ons ontzettend goed geholpen de knoop te ontwarren. Bedankt voor jullie gastvrijheid, heerlijke gevoel voor humor en vermogen dingen niet te veroordelen.

Patrick en Henna

Nazorg

Aan het einde van het programma krijgen jullie handvatten en praktische tips mee om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Drie tot vijf weken na de retraite ontvangen jullie een nazorggesprek van drie uur, een ochtend of middagsessie. Dit om jullie voortgang te garanderen.

 

Meer over ons programma
Call Now Button
MENU