Relatiecoach Delfzijl 

 
Verdiep jullie relatie!
 

Zijn jullie op zoek naar een relatiecoach in Delfzijl? Onze praktijk is gevestigd in Beerta (Groningen), ongeveer een halfuurtje rijden vanaf Delfzijl, en wij ondersteunen koppels uit heel Nederland in onze meerdaagse programma’s, bijvoorbeeld onze Driedaagse Relatie retraite en Relatieweek Schiermonnikoog. Wij bieden diverse diensten op meerdere locaties, zodat we jullie altijd op een juiste wijze kunnen helpen naar een liefdevolle relatie.

 

Relatiecoaching

Het is belangrijk om te beseffen dat een relatiecoach ander werk doet dan een relatietherapeut. Als jullie relatie beschadigd is en deze ‘gerepareerd’ dient te worden, dan werken wij als relatietherapeut. Indien jullie relatie in de basis goed is en jullie graag je relatie verdiepen, dan zetten we de bril van relatiecoach op.

 

De relatiecoach weet als geen ander hoe je beter kunt leren communiceren in een relatie. Hoe je hem liefdevol houdt maar ook hoe je de relatie spannend houdt! Wil je investeren in je relatie, de tips and tricks onder de knie krijgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Een relatiecoach richt zich vooral op het effectief leren gebruik maken van jullie vermogens en kwaliteiten en minder op vervelende gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Spelen deze gebeurtenissen nog steeds een grote rol  in jullie relatie, dan adviseren we jullie om voor relatietherapie te kiezen.

 

Wanneer een relatiecoach?

Relaties, iedereen heeft er wel een paar. Relaties met je partner, met je broer of zus, je ouders, vriend of vriendin, collega’s en uiteindelijk ook de relatie die je hebt met jezelf. Van relaties kun je heel gelukkig worden maar ook diep ongelukkig. In onze rol als relatiecoach helpen wij diegene die onder andere conflicten ervaart of een hulp-of leer vraag heeft.
 
Een relatiecoach treedt niet op als relatietherapeut maar bemiddelt en faciliteert bij gesprekken tussen partners over hun relatie en alles wat daarbij komt kijken. De relatiecoach zorgt er dus voor dat de gesprekken tussen de twee partners zo gevoerd worden dat zij voor allebei effect hebben. Soms ligt het nut uiteindelijk heel ergens anders dan iedereen van te voren in gedachten had. Relatiecoaching gaat over de mogelijkheden voor partners om samen gelukkig te worden.
 

Waar let een relatiecoach vooral op?

Als relatiecoach letten wij vooral op de manier waarop jullie communiceren. Wat wordt er gezegd, wat wordt niet benoemd en hoe brengen en ontvangen jullie een boodschap? Een belangrijk aspect hierin is het op een effectieve manier leren benoemen van jullie kwetsbaarheden, zoals: onzekerheid, angsten, teleurstellingen, schuld en schaamte.
 
Door deze gevoelens op de juiste manier met elkaar te delen, ontstaat er meer begrip en een diepere emotionele binding met elkaar. Vanuit hier dienen oplossingen voor problemen zich meestal vanzelf aan.
 
Als relatiecoach stimuleren we jullie uiteraard ook om elkaar op een positieve manier te prikkelen en uit te dagen. Het beste in elkaar naar boven halen op allerlei gebieden!

Passie 1
 

Ook: Hulp bij een scheiding

Ook in een scheidingsproces kan de relatiecoach van grote betekenis zijn. Het gaat er dan niet om dat de scheiding niet doorgaat, maar dat er minder haat en pijn achterblijft. Wij kunnen jullie helpen bij het afscheid van elkaar en bij het vinden van innerlijke rust in hoe je terug kijkt en innerlijke kracht in hoe je vooruit blijft kijken.
 

Reacties van deelnemers

“De sessies hebben ons meer gebracht dan we durfden hopen. Jullie heldere uitleg tussendoor leverde ons nieuwe inzichten op. Het was wel heftig om samen zo aan onze relatie te werken. Open en eerlijk zijn naar elkaar en onze pijnpunten met elkaar delen, hebben ervoor gezorgd dat we dichter bij elkaar zijn gekomen. Het is veel intiemer tussen ons. Het is fijn dat we nu regelmatig bij jullie terug komen voor een ‘onderhoudsgesprek’. Op deze manier stappen we niet zo snel in onze valkuilen, blijven we scherp en krijgen we feedback over onze communicatie.”


C en G Groningen

 
Lees hier meer reacties.

Op zoek naar een relatiecoach in Delfzijl?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU