Relatietherapie Amsterdam

 

Onder meer de driedaagse Relatietherapie Retraite

 

Ruim 80% blijft bij elkaar er ervaart meer diepgang!

 

Binnen onze relatie hebben we allemaal wel eens te maken gehad met spanningen. Dit is een veelvoorkomend en natuurlijk proces. Maar wanneer partners er samen echt niet meer uitkomen en onderliggende gevoelens en gedachtes niet meer gedeeld worden, ontstaat er steeds meer afstand.

Relatietherapie is in dat geval een verstandige keuze. Echter merken wij dat er in de meeste gevallen voor relatietherapie gekozen wordt in een te laat stadium. Hoe langer men wacht, des te groter zullen de problemen vaak worden.

 

Deelnemers uit heel Nederland, waaronder Amsterdam, en grote delen van Europa komen naar onze sfeervolle werkplek in Beerta in de provincie Groningen. In een meerdaags programma werken ze aan hun relatieproblemen. Een plek waar jullie kunnen vertragen en met afstand naar jullie relatieproblemen kunnen kijken en waarin we jullie helpen jullie vastgeroeste patronen te doorbreken.

 

In 10 stappen groeien naar een liefde- en passievolle relatie!

Wij werken vanuit een heldere visie. In alle rust en veiligheid begeleiden we jullie stap voor stap bij het oplossen van jullie relatieproblemen en het herstellen van de emotionele verbinding.

 

De stappen berusten op het EFT Relatietherapie- model van Dr. Sue Johnson van het bekende boek  ‘Houd me vast’. EFT Relatietherapie staat voor Emotionally Focused Couple Therapy. Kijk voor hier voor meer informatie over ons concrete stappenplan.

AAA

 

Relatietherapie Amsterdam biedt diverse vormen van relatiegesprekken

Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen.

Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

  1. Driedaagse Relatietherapie Retraite

Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

  1. Relatieweek Schiermonnikoog of Terschelling

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

Terschelling 1

 

  1. Diamond-jaarprogramma

Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

Intake bij jullie thuis, waar ook in Nederland!

Willen jullie ons graag face-to-face ontmoeten voordat jullie samen bij ons in relatietherapie komen? Dit is ook mogelijk! Wij bieden jullie de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek /intake bij jullie thuis. Voor dit gesprek zijn jullie natuurlijk ook bij ons van harte welkom! Wij, Ruud en/of Hilde bezoeken jullie echter met alle plezier.

 

Meer informatie over Relatietherapie Amsterdam?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU