Relatietherapie Arnhem

 

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in Arnhem? Dan moeten we jullie helaas teleurstellen. Onze praktijk is niet gevestigd in Arnhem, maar wij ondersteunen koppels uit heel Nederland in onze driedaagse Relatietherapie Retraite. Dit vanuit ons sfeervol onderkomen in Beerta, gelegen in de provincie Groningen.

 

Wanneer relatietherapie?

In iedere relatie komt het wel eens voor: strijd, irritaties en een sfeer om te snijden. Er is echter iets mis met de relatie als jij en je partner iedere keer weer in een heftige en uitzichtloze ruzie of langdurig stilzwijgen terechtkomen over de meest onbenullige zaken. Jullie relatie is daarmee niet “slecht” of gedoemd om te mislukken. Het probleem is dat het jullie samen niet meer lukt om het patroon van ruzies te doorbreken. Dit is precies waar relatietherapie een rol in kan spelen om zo de ontstane situatie te doorbreken.

Relatietherapie

Relatietherapie betekent werk aan de winkel! Jullie zullen beiden hard aan de slag moeten gaan om de relatietherapie te laten slagen, er zal tijd en energie in moeten worden gestoken. Maar als jullie er samen in slagen de relatietherapie tot een goed einde te brengen, komen jullie er sterker uit dan voor de problemen. In de therapie nemen we eerst de tijd om de problemen in jullie relatie in kaart te brengen. We zullen op zoek gaan naar de dieperliggende oorzaken van jullie problemen en naar de oplossingen.

 

Wij bieden diverse vormen van relatiegesprekken

Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen.
Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

Terschelling 1

 

Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode

In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 95,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

 

Intake bij jullie thuis in Arnhem

Als jullie ons graag face to face willen ontmoeten voordat jullie bij ons in relatietherapie komen, dan bieden wij de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek / intake bij jullie thuis. Uiteraard zijn jullie voor dit gesprek ook bij ons van harte welkom. Wij, Ruud en/of Hilde Zuurman bezoeken jullie echter met alle plezier.

 

Lees meer over de intake bij jullie thuis

Relatietherapie Arnhem?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU