Relatietherapie Assen

 

We hebben allemaal wel eens te maken met spanningen in onze relatie. Een heel natuurlijk en veelvoorkomend proces. Wanneer partners er echter samen niet meer uitkomen en onderliggende gevoelens niet gedeeld worden, ontstaat er steeds meer verwijdering. In dat geval is relatietherapie een verstandige keuze. Helaas wordt er vaak voor relatietherapie gekozen in een te laat stadium. Hoe langer men wacht, des te groter de problemen veelal worden.

 

Een liefdevolle relatie hebben zien wij als één van meest waardevolle zaken in het leven. Koppels helpen de emotionele binding te herstellen en te groeien naar een liefde- en passievolle relatie is daarom onze grote passie.

Onder de naam Relatietherapie Assen bieden wij, Ruud en Hilde Zuurman, onze programma’s aan. Relatietherapie Assen is onderdeel van Open Venster.

Hebben jullie relatieproblemen en komen jullie er dus samen niet uit? En zijn jullie op zoek naar relatietherapie in de omgeving van Assen om jullie relatie een nieuwe impuls te geven? Wij zijn jullie graag van dienst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Relatieproblemen

 

Relatietherapie Assen biedt diverse vormen van relatiegesprekken

Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen.

Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vier gesprekken van tweeënhalf uur. En vijf tot zes weken later nog een voortgangsgesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

 

Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode

In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 120,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

 

Relatietherapie Assen?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU