Relatietherapie Bedum

 

Onder de naam Relatietherapie Bedum bieden wij, Ruud en Hilde Zuurman, onze programma’s aan in de provincie Groningen. Relatietherapie Bedum is onderdeel van Open Venster, gelegen te Beerta. Een liefdevolle relatie hebben zien wij als één van meest waardevolle zaken in het leven. Koppels helpen de emotionele binding te herstellen en te groeien naar een liefde- en passievolle relatie is daarom onze grote passie.

 

Wanneer je problemen hebt met je partner en er is bij jou en je partner de bereidheid om dit op te lossen, dan is relatietherapie een mogelijkheid om te overwegen. Relatietherapie kan ervoor zorgen dat de negatieve spiraal waar jullie in zijn beland wordt doorbroken. Met behulp van relatietherapie zullen jullie beter gaan communiceren en zullen de deuken die jullie relatie heeft opgelopen worden hersteld met begrip en liefde.

 

Relatieproblemen

 

Relatietherapie Bedum biedt diverse vormen van relatiegesprekken

Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken of jullie zijn dit station al gepasseerd, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen.Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode

In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 95,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

 

Relatietherapie Bedum?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU