Relatietherapie Den Bosch

 

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in Den Bosch? Dan moeten we jullie helaas teleurstellen. Onze praktijk is niet gevestigd in Den Bosch, maar wij ondersteunen koppels uit heel Nederland in ons driedaags programma. Wij werken vanuit onze sfeervolle locatie in het rustige Beerta, gelegen in de provincie Groningen.

 

Niets is zo fijn en soms ook zo lastig als een goede liefdesrelatie te (onder)houden. Het is in het begin, in de fase van verliefdheid, niet voor te stellen dat er een moment kan komen waarin je elkaar kwijt bent geraakt of elkaar niet meer lijkt te begrijpen. Problemen en spanningen stapelen zich op en jullie weten niet meer goed hoe je met elkaar moet communiceren…

 

Voordelen relatietherapie

Voor veel mensen valt het woord relatietherapie erg zwaar. Echter is het iets wat bijna alle relaties kunnen gebruiken. Men leert van alles op school, maar hoe een relatie werkt leert niemand ons en wij dienen aan onze relatie zelf invulling te geven. Hoe om te gaan met bepaalde emoties en hoe praat je daarover met je partner zijn dingen die jullie tijdens relatietherapie leren. Relatietherapie is zeker niet alleen voor stellen die op het punt staat te scheiden maar ook voor stellen die een diepere laag in hun samenzijn willen aanboren.

Een liefdevolle relatie hebben zien wij als één van meest waardevolle zaken in het leven. Koppels helpen de emotionele binding te herstellen en te groeien naar een liefde- en passievolle relatie is daarom onze grote passie.

 

Onder de naam Relatietherapie Den Bosch bieden wij, Ruud en Hilde Zuurman, onze programma’s aan. Relatietherapie Den Bosch is onderdeel van Open Venster. Wij bieden jullie graag de hulp om de emotionele verbinding met elkaar te herstellen en meer diepgang in jullie relatie te creëren. Zodat jullie:

  • je weer veilig en geborgen bij elkaar voelen.
  • jezelf kunnen zijn.
  • elkaar uitdagen en prikkelen.
  • het beste in elkaar naar boven halen.
  • elkaar het gevoel geven dat jullie relatie op één staat.
  • weer liefde en passie voelen!

 

In 10 stappen groeien naar een liefde- en passievolle relatie!

Zijn jullie er over uit en willen jullie onder onze begeleiding werken aan jullie relatieproblemen? Wij werken stap voor stap samen met jullie aan rust, veiligheid en verbondenheid in jullie relatie.

De stappen zijn berusten op het EFT Relatietherapie- model van Dr. Sue Johnson van het bekende boek  ‘Houd me vast’. EFT Relatietherapie staat voor Emotionally Focused Couple Therapy. Kijk voor hier voor meer informatie over ons concrete stappenplan.

Relatieproblemen

 

Ook jullie kunnen die fijne intieme relatie opbouwen!

Wij bieden relatiegesprekken aan in verschillende vormen. Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

Meer dan 80% van de door ons begeleide koppels is na een jaar nog steeds bij elkaar en geven aan zich gelukkiger in de relatie te voelen.

Meer informatie over Relatietherapie Den Bosch?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU