Relatietherapie Den Haag

 

Niets is zo fijn en soms ook zo lastig als een goede liefdesrelatie te (onder)houden. Het is in het begin, in de fase van verliefdheid, niet voor te stellen dat er een moment kan komen waarin je elkaar kwijt bent geraakt of elkaar niet meer lijkt te begrijpen. Problemen en spanningen stapelen zich op en jullie weten niet meer goed hoe je met elkaar moet communiceren…

 

Herken je één van deze gedachtes?

  • ‘Ik voel me alleen in onze relatie’
  • ‘Waarom hebben we steeds ruzie?’
  • ‘Het lijkt wel of we steeds meer langs elkaar heen leven’
  • ‘Hoe komen we hieruit?’

 

Wij creëren samen met jullie een doorbraak in de ontstane situatie!

In de driedaagse intensieve Relatietherapie Retraite begeleiden we jullie vanuit ons sfeervol onderkomen in het vertragende en verstillende Beerta, gelegen in de provincie Groningen in 10 stappen naar een liefde en passievolle relatie!

Velen gingen jullie voor, want relatieproblemen ondervinden vroeg of laat nagenoeg alle koppels een keer in hun relatie. In de driedaagse relatietherapie nemen jullie echt de tijd om jullie problemen aan te pakken en de koe bij de horens te pakken. Relatieproblemen die niet aangepakt leiden vaak tot diepe wonden die vaak weer, onbedoeld, doorgegeven worden aan de kinderen.

 

In 10 stappen groeien naar een liefde- en passievolle relatie.

Zijn jullie er over uit en willen jullie onder begeleiding van een deskundige werken aan jullie relatieproblemen? Wij werken stap voor stap samen met jullie aan rust, veiligheid en verbondenheid in jullie relatie.

 

De stappen zijn berusten op het EFT Relatietherapie- model van Dr. Sue Johnson van het bekende boek  ‘Houd me vast’. EFT Relatietherapie staat voor Emotionally Focused Couple Therapy. Kijk voor hier voor meer informatie over ons concreet stappenplan.

Relatieproblemen

 

Ook jullie kunnen die fijne intieme relatie opbouwen.

Naast de Relatietherapie Retraite bieden we relatiegesprekken aan in verschillende vormen. Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

 

Relatietherapie Den Haag

Wij, Ruud en Hilde Zuurman, bieden jullie graag de hulp om de emotionele verbinding met elkaar te herstellen en meer diepgang in jullie relatie te creëren. Zodat jullie:

 

  • je weer veilig en geborgen bij elkaar voelen.
  • jezelf kunnen zijn.
  • elkaar uitdagen en prikkelen.
  • het beste in elkaar naar boven halen.
  • elkaar het gevoel geven dat jullie relatie op één staat.
  • weer liefde en passie voelen!

 

Meer dan 80% van de door ons begeleide koppels blijft bij elkaar en geven aan zich gelukkiger in de relatie te voelen en meer diepgang te ervaren.

Meer informatie over Relatietherapie Den Haag?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU