Relatietherapie Drachten

 

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in Drachten? Dan moeten we jullie helaas teleurstellen. Onze praktijk is niet gevestigd in Drachten, maar wij ondersteunen koppels uit heel Nederland met onze driedaagse Relatietherapie Retraite. Dit vanuit ons sfeervol onderkomen in Beerta, gelegen in de provincie Groningen.

 

Relatietherapie

Hebben jullie relatieproblemen en komen jullie er samen niet meer uit? Als jullie merken dat jullie steeds in dezelfde vicieuze cirkel terechtkomen en steeds dezelfde conflicten en spanningen terugkeren, biedt EFT relatietherapie de oplossing.

 

Na al die jaren zou je denken dat jullie elkaar door en door kennen. Dit is waarschijnlijk in de meeste opzichten ook zo. Echter kunnen er in relatietherapie belangrijke zaken naar boven komen over jezelf en je partner waar jullie beiden verbaasd van staan te kijken. Relatietherapie Drachten biedt jullie een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen!

 

Relatietherapie verbetert de kwaliteit van jullie relatie. Jullie kunnen aan verschillende aspecten van jullie samenzijn werken. Niet persé omdat het slecht gaat, maar omdat jullie vermoeden dat het nog mooier en fijner kan en daar graag samen dieper op in willen gaan.

 

Relatietherapie Drachten biedt jullie de oplossing!

In een vertrouwde omgeving bieden wij jullie graag de hulp bij het delen van jullie diepere gevoelens met elkaar. Op deze manier kunnen jullie de verbinding met elkaar herstellen. Wanneer deze hersteld is en jullie je weer enigszins veilig en geborgen voelen bij én met elkaar, dan begeleiden we jullie bij de concrete stappen die jullie dienen te zetten.

 

Voorwaarde is wel dat jullie beiden er voor de volle 100% voor willen gaan. Dit betekent echt in jullie relatie willen investeren en tot actie komen! Als dit van toepassing is, dan kunnen jullie met behulp van onze expertise samen groeien naar een een liefde- en passievolle relatie.

 

Onze verschillende programma’s zijn daarop gericht: jullie kennis en concrete handvatten aanreiken waardoor jullie met vertrouwen kunnen gaan werken aan het herstel van jullie emotionele binding en verdiepen van jullie relatie.

Wij bieden relatiegesprekken aan in verschillende vormen. Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

 

Reactie van een koppel

We hadden er buikpijn van om jullie te gaan ontmoeten. Er zou vast in deze sessies iemand schuldig bevonden en vervolgens veroordeeld worden….. Maar in werkelijkheid zaten daar twee vriendelijke mensen erg betrokken mee te kijken en luisteren naar wat er steeds tussen ons gebeurde…

P & M uit Leek 

 

 

Passie 1

Open zijn naar elkaar, is het Venster naar een liefde- en passievolle relatie!

 

Meer informatie over Relatietherapie Drachten?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU