Relatietherapie Emmen

 

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in Emmen? Onze praktijk is niet gevestigd in Emmen, maar wij ondersteunen koppels vanuit ons sfeervol onderkomen in Beerta, gelegen in de provincie Groningen. Op 45 minuten autorijden vanaf Emmen. Wij bieden diverse programma’s, waaronder de driedaagse Relatietherapie Retraite.

 

Investeer in jullie relatie

Is jullie relatie veranderd en voelt het alsof jullie uit elkaar gegroeid zijn? Maar bestaat er bij jullie beiden toch de bereidheid om de relatie nog een kans geven? Het inschakelen van deskundige ondersteuning is een keuze die moed vraagt. Tijdens de sessies helpen wij, Ruud en/of Hilde, jullie bij het doorbreken van vastgegroeide patronen en creëren wij samen met jullie een opening voor verandering.

 

Hebben jullie relatieproblemen en komen jullie er dus samen niet uit? En zijn jullie op zoek naar relatietherapie in de omgeving van Emmen om jullie relatie een nieuwe impuls te geven? Wij zijn jullie graag van dienst! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Contact

 

Ook jullie kunnen die fijne intieme relatie opbouwen!

Wij bieden relatiegesprekken aan in verschillende vormen. Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

 

Relatietherapie op Schiermonnikoog

 

Relatietherapie Emmen

Wij bieden jullie graag de hulp om de emotionele verbinding met elkaar te herstellen en meer diepgang in jullie relatie te creëren. Zodat jullie:

 

  • je weer veilig en geborgen bij elkaar voelen.
  • jezelf kunnen zijn.
  • elkaar uitdagen en prikkelen.
  • het beste in elkaar naar boven halen.
  • elkaar het gevoel geven dat jullie relatie op één staat.
  • weer liefde en passie voelen!

 

Meer dan 80% van de door ons begeleide koppels blijven bij elkaar en geven aan zich gelukkiger in de relatie te voelen en meer diepgang te ervaren.

Relatietherapie Emmen?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU