Relatietherapie Heerenveen

 

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in Heerenveen? Dan moeten we jullie helaas teleurstellen. Onze praktijk is niet gevestigd in Heerenveen, maar wij ondersteunen koppels uit heel Nederland met onze meerdaagse programma’s in het rustige Beerta in de provincie Groningen.

Voor iedereen waarbij de liefde zwaar wordt maar nog bij elkaar is.

Misschien voor de kinderen, of uit gewoonte. Misschien ook omdat je je kunt herinneren hoe het was, hoe jullie liefde was en omdat jullie samen zulke mooie toekomstplannen hadden gemaakt. Je streeft onverbiddelijk dat plaatje na maar helaas lukt het niet, het gaat niet. Ruzies zijn de standaard zodra jullie proberen een gesprek te voeren.

 

Gelukkig zijn jullie niet de enige!

In iedere relatie belandt je ongemerkt in patronen waar jullie niet boven uit kunnen stijgen. Wij kunnen jullie helpen deze patronen te doorbreken, open te staan voor elkaar gevoelens, emoties en wensen.

 

Het is altijd lastig om je eigen patronen te zien. Zo ook in de relatie met je partner. Soms loopt men in de relatie vast, zonder te weten hoe dat komt of wat hij of zij er aan kan doen. Dit kan veel frustratie opleveren. De relatie die eerst veel geluk bracht kan nu een energievreter worden. Jullie gaan twijfelen of jullie de relatie nog willen voortzetten.

 

Tijdens relatietherapie ontdekken jullie wat jezelf kunt ondernemen om de situatie te veranderen en de relatie te verbeteren. Zijn jullie er beiden klaar voor om met jullie relatieproblemen aan de slag te gaan? Lees dan verder op de pagina relatietherapie.

 

Patronen

Een grote meerderheid van de stellen worstelen met het probleem dat heel dominant aanwezig is: jullie chemie. Door de jaren heen hebben jullie een formule ontwikkeld: hij doet zus, zij doet zo, hij zegt dit, en voor je het weet heb je óf weer ruzie óf trekt één zich terug en om haar of zijn gevoelens en gedachtes te uiten bij een vriendin of vriend. Het is niet zo dat jullie willen dat het zo verloopt, het gebeurt helaas gewoon. Ook gaat het zo snel dat je geen tijd hebt om jezelf te verbeteren of te corrigeren in zo’n situatie, een stapje terug te doen of tot tien te tellen. Het is door de jaren heen een automatisme geworden.

 

Relatietherapie Heerenveen biedt jullie de oplossing!

In een vertrouwde omgeving bieden wij jullie graag de hulp bij het delen van jullie diepere gevoelens met elkaar. Op deze manier kunnen jullie de verbinding met elkaar herstellen. Wanneer deze hersteld is en jullie je weer enigszins veilig en geborgen voelen bij én met elkaar, dan begeleiden we jullie bij de concrete stappen die jullie dienen te zetten. Alleen via deze wij kunnen jullie je relatie redden!

 

De voorwaarde is wel dat jullie beiden er voor een volle 100% voor gaan. Dit betekent echt in de relatie willen investeren en tot actie komen! Als dit van toepassing is, dan kunnen jullie met behulp van onze expertise samen groeien naar een een liefde- en passievolle relatie.

 

Groeien naar een liefde- en passievolle relatie!

Wij werken vanuit een heldere visie op basis van het EFT Relatietherapie-model van Dr. Sue Johnson. In alle rust en veiligheid begeleiden we jullie stap voor stap bij het oplossen van jullie relatieproblemen en het herstellen van de emotionele verbinding. Dit doen we met behulp van de volgende begeleidingsmogelijkheden;

 

 

Passie 1

Intake bij jullie thuis, waar ook in Nederland!

 

Willen jullie ons graag face-to-face ontmoeten voordat jullie samen bij ons in relatietherapie komen? Dit is ook mogelijk! Wij bieden jullie de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek /intake bij jullie thuis. Voor dit gesprek zijn jullie natuurlijk ook bij ons van harte welkom! Wij, Ruud en/of Hilde bezoeken jullie echter met alle plezier.

 

Wij zijn opgeleid in transformatiepsychologie, Voice Dialogue en systemisch werken. Deze benaderingswijzen combineren we met EFT: Emotionally Focused Couple Therapy. Lees hier meer over EFT.

informatie over Relatietherapie Heereveen?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU