Relatietherapie Leeuwarden

 
Onder de naam Relatietherapie Leeuwarden bieden wij, Ruud en Hilde Zuurman, diverse programma’s aan. Relatietherapie is onderdeel van Open Venster en onze sfeervolle werkplek is in Beerta, ongeveer een uur rijden vanaf Leeuwarden.

 

Voor iedereen waarbij de liefde zwaar wordt maar nog bij elkaar is.

Misschien voor de kinderen, of uit gewoonte. Misschien ook omdat je je kunt herinneren hoe het was, hoe jullie liefde was en omdat jullie samen zulke mooie toekomstplannen hadden gemaakt. Je streeft onverbiddelijk dat plaatje na maar helaas lukt het niet, het gaat niet. Ruzies zijn de standaard zodra jullie proberen een gesprek te voeren.
 
Gelukkig zijn jullie niet alleen!
 
In iedere relatie belandt je ongemerkt in patronen waar jullie niet boven uit kunnen stijgen. Wij kunnen jullie helpen deze patronen te doorbreken, open te staan voor elkaar gevoelens, emoties en wensen.

Relatieproblemen

 

Groeien naar een liefde- en passievolle relatie!

Wij werken vanuit een heldere visie op basis van het EFT Relatietherapie-model van Dr. Sue Johnson. In alle rust en veiligheid begeleiden we jullie stap voor stap bij het oplossen van jullie relatieproblemen en het herstellen van de emotionele verbinding. Dit doen we met behulp van de volgende begeleidingsmogelijkheden;

 

  1. Driedaagse Relatietherapie Retraite

Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

  1. Relatieweek Schiermonnikoog of Terschelling

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

Terschelling 1

 

  1. Diamond-jaarprogramma

Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.
 

Intake bij jullie thuis, waar ook in Nederland!

Willen jullie ons graag face-to-face ontmoeten voordat jullie samen bij ons in relatietherapie komen? Dit is ook mogelijk! Wij bieden jullie de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek /intake bij jullie thuis. Voor dit gesprek zijn jullie natuurlijk ook bij ons van harte welkom! Wij, Ruud en/of Hilde bezoeken jullie echter met alle plezier.

  

Meer informatie over Relatietherapie Leeuwarden?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU