Relatietherapie Rotterdam

 

Heeft u en uw partner relatieproblemen en komen jullie er samen niet meer uit? Als u merkt dat jullie steeds in dezelfde cirkel terecht komen en steeds dezelfde conflicten en spanningen terugkeren, biedt EFT relatietherapie de oplossing!

 
Het is altijd lastig om uw eigen patronen te zien. Zo ook in de relatie met uw partner. Soms loopt men in de relatie vast, zonder te weten hoe dat komt of wat hij of zij er aan kan doen. Dit kan veel frustratie opleveren. De relatie die eerst veel geluk bracht kan nu een energievreter worden. Jullie gaan twijfelen of jullie de relatie nog willen voortzetten.
 
Tijdens relatietherapie ontdekken jullie wat uzelf kunt ondernemen om de situatie te veranderen en de relatie te verbeteren. Zijn jullie er beiden klaar voor om met jullie relatieproblemen aan de slag te gaan? Lees dan verder op de pagina relatietherapie.
 
Hoe werkt het relatietherapie Rotterdam?
Relatietherapie heeft als doel om de problemen in jullie liefdesrelatie op te lossen zodat jullie weer verder kunnen. Samen. Elke relatie is anders en om deze reden bieden wij geen kant en klare oplossingen. De basis voor het doorbreken van een negatieve spiraal in jullie relatie, is jullie motivatie: jullie wil om weer samen liefdevol in de relatie te staan.
 
Wij zullen stap voor stap aan het werk gaan. Het is belangrijk om eerst samen de problemen van jullie relatie in kaart te brengen. We zullen op zoek gaan naar oorzaken én oplossingen. Het kan voorkomen dat er onverwacht dieperliggende oorzaken naar boven komen zoals bijvoorbeeld een depressie of burn- out. Ook hier zullen wij onze volle aandacht aan besteden.
 
Het doel van relatietherapie is een betere onderlinge communicatie en een open manier van omgaan met elkaar. Op deze wij willen wij ervoor zorgen dat jullie relatie weer plezier en geluk gaat uitstralen in plaats van verdriet, eenzaamheid en uitzichtloosheid.
 
ID 2
 

De programma’s die wij bieden zijn allemaal gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. Mocht dit écht niet meer mogelijk zijn of zijn jullie dit station helaas al gepasseerd dan bieden wij jullie de hulp om op een respectvolle wijze een punt achter jullie relatie te zetten.

 
Vormen relatietherapie Rotterdam

Wij bieden relatiegesprekken aan in verschillende vormen. Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

  1. Driedaagse Relatietherapie Retraite
  2. Relatieweek Schiermonnikoog of Terschelling
  3. Diamond-jaarprogramma
  4. Relatieweekend in groepsverband

Klik voor meer informatie op de verschillende vormen!
 
 

Meer informatie over Relatietherapie Rotterdam?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen

 
 

Call Now Button
MENU