Relatietherapie Utrecht

 

Voelen jullie je eenzaam in de relatie? Praten jullie weinig over jullie diepere gevoelens met elkaar? Is er sprake van veel spanningen en geven jullie elkaar voortdurend de schuld van de relatieproblemen? Zijn er nog nauwelijks intieme momenten, zoals knuffelen of seks? Als u zich hierin herkent, dan zit u hoogstwaarschijnlijk in een neerwaartse spiraal. Stellen op middelbare leeftijd lopen in hun relatie vaak ook nog is tegen specifieke relatieproblemen aan. De meerderheid van liefdeskoppels maakt namelijk een veranderingsproces door waarbij zij zich verschillende dingen afvragen:

 

  • Is dit nu alles?
  • Wil ik zo doorgaan?
  • Wat is het doel van het leven?
  • Wat heb ik eigenlijk bereikt in mijn leven?
  • Wat wil ik nog met de rest van mijn leven?

 

Onverwacht

Na al die jaren zou je denken dat jullie elkaar door en door kennen. Dit is waarschijnlijk in de meeste opzichten ook zo. Echter kunnen er in een relatietherapie belangrijke zaken naar boven komen over jezelf en uw partner waar jullie beiden van schrikken. Relatietherapie in Den Haag biedt jullie de uitkomst, een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen!
 
Relatietherapie verbetert de kwaliteit van een relatie. Je kunt aan verschillende aspecten van jullie samenzijn werken. Niet persé omdat het slecht gaat, maar omdat jullie vermoeden dat het nog mooier en fijner kan en daar graag samen, en met een psycholoog dieper op in willen gaan.
 

Relatietherapie Utrecht biedt jullie de oplossing!

In een vertrouwde omgeving bieden wij jullie graag de hulp bij het delen van jullie diepere gevoelens met elkaar. Op deze manier kunnen jullie de verbinding met elkaar herstellen. Wanneer deze hersteld is en jullie je weer enigszins veilig en geborgen voelen bij én met elkaar, dan begeleiden we jullie bij de concrete stappen die jullie dienen te zetten. Alleen via deze wij kunnen jullie je relatie redden!

 

De voorwaarde is wel dat jullie beiden er voor een volle 100% voor gaan. Dit betekent echt in de relatie willen investeren en tot actie komen! Als dit van toepassing is, dan kunnen jullie met behulp van onze expertise samen groeien naar een een liefde- en passievolle relatie.

 

Het is niet te laat!

Waarschijnlijk ben je wel aan de late kant, hebben jullie het te lang gehoopt dat het wel over zal gaan’ en zien jullie het als ‘een tijdelijke fase waar we even doorheen moeten’. Maar dan blijken de problemen toch niet zo tijdelijk te zijn en stapelen deze zich alleen maar op. Het is gelukkig niet té laat. Jullie hebben er goed aan gedaan hulp te zoeken en het niet allemaal zelf te willen oplossen. Het is zelfs vaak zo dat koppels die in relatietherapie gaan er met een sterkere band vanaf komen.
 

Ook jullie kunnen die fijne intieme relatie opbouwen!

Velen gingen jullie al voor. Met allemaal dezelfde attitude: willen knokken voor een liefdevolle relatie! Er voor de volle 100% voor gaan. Dit houdt in de confrontatie op een effectieve manier met jezelf én elkaar aangaan. Ook het verzamelen van veel kennis over hoe je een liefde- en passievolle relatie kunt creëren is een belangrijk onderdeel.

 
Onze verschillende programma’s zijn daarop gericht: jullie kennis en concrete handvatten aanreiken waardoor jullie met vertrouwen kunnen gaan werken aan het herstel van jullie emotionele binding en verdiepen van jullie relatie.

Wij bieden relatiegesprekken aan in verschillende vormen. Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

  1. Driedaagse Relatietherapie Retraite
  2. Relatieweek Schiermonnikoog of Terschelling
  3. Diamond-jaarprogramma
  4. Relatieweekend in groepsverband

Klik voor meer informatie over de verschillende vormen!
 
We hadden er buikpijn van om jullie te gaan ontmoeten. Er zou vast in deze sessies iemand schuldig bevonden en vervolgens veroordeeld worden….. Maar in werkelijkheid zaten daar twee vriendelijke mensen erg betrokken mee te kijken en luisteren naar wat er steeds tussen ons gebeurde…

P & M uit Leek 

Passie 1
 
Open zijn naar elkaar, is het Venster naar een liefde- en passievolle relatie!

Wij zijn Hilde & Ruud Zuurman. Wij delen de passie in het begeleiden van liefdeskoppels. Vanaf 2003 hebben wij ons met Open Venster op een bredere doelgroep gericht. Sinds 2007 werken wij uitsluitend nog met koppels. In ons werk merken wij gauw dat de vaak complexe patronen en vicieuze cirkels, waarin koppels met relatieproblemen zich bevinden, om een meer specialistische aanpak vraagt .

 

Wij zijn opgeleid in transformatiepsychologie, Voice Dialogue en systemisch werken. Deze benaderingswijzen combineren we met EFT: Emotionally Focused Couple Therapy. Lees hier meer over EFT.

 

Meer informatie over Relatietherapie Utrecht?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU