Relatietherapie Weekend

 

Driedaags intensief programma, ook wel Relatietherapie Retraite genoemd.

 

Proberen jullie al een tijd jullie relatieproblemen op te lossen en lukt dit maar niet? En herkennen jullie jezelf in één of meerdere van de volgende punten:

 

 •  Voelen jullie je eenzaam in de relatie?
 •  Zijn jullie bang elkaar kwijt te raken?
 •  Is één van jullie beiden vreemd gegaan?
 •  Zijn jullie verdrietig en doodmoe van de situatie?
 •  En staan jullie geruime tijd in de ‘overlevingsstand’?
 •  Hebben jullie veel ruzies?
 •  Of leven jullie juist langs elkaar heen?
 •  Zien jullie geen uitweg meer om uit de vicieuze cirkel te raken?
 •  Is vrijen en knuffelen een opgave en doen jullie dit nauwelijks?

 

Worstelen met je relatie is niet echt wat je wilt. Liefdevol met elkaar omgaan en je geborgen voelen bij de ander is wat jullie nodig hebben om je gelukkig te voelen. Wat daarvoor nodig is, is de vaardigheid om goed over jullie gevoelens en verlangens te kunnen praten, elkaars ‘fouten’ kunnen vergeven en handvatten bezitten om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Dat kunnen jullie leren in dit driedaags Relatietherapie Weekend. Jullie gaan bouwen aan een liefdevolle relatie.

 

AA

 

Relatietherapie in een snelkookpan

Het programma is geschikt voor relaties die snel resultaat willen of zich in een crisis bevinden. Daarnaast is het Relatietherapie Weekend uitermate geschikt voor koppels die een paar dagen uit willen combineren met het verdiepen van hun relatie. Uit de praktijk blijkt dat meerdere gesprekken in een aaneengesloten periode beduidend een beter resultaat oplevert, omdat problemen en vragen goed uitgediept kunnen worden zonder onderbrekingen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat 70% van onze deelnemers voor dit programma kiezen, vanwege het enorme rendement in zeer korte tijd.

 

Tijd voor jullie zelf

Doorbreek dus de dagelijkse sleur en verplichtingen en maak tijd vrij voor jullie zelf! Afstand, een andere omgeving en de blik van een neutraal opstellende relatietherapeut, kunnen een nieuwe kijk op jullie situatie geven. Want wanneer kunnen jullie nou echt goed nadenken over jullie relatie en eigen verlangens?
Het Relatietherapie Weekend is een intensief programma, waarin vijf sessies van gemiddeld twee uur plaatsvinden. Er blijft zo voldoende tijd over om opgedane ervaringen te laten bezinken, te ontspannen en te genieten van elkaar.

 

Uiteraard kan het programma ook op doordeweekse dagen plaatsvinden.

 

Huis 1

 

Doorgaans ontvangen wij, Ruud en/of Hilde, jullie ’s ochtends en ’s middags in ons sfeervolle onderkomen. In deze sessies werken we in een rustige ambiance aan de door jullie ingebrachte thema’s. Onbevooroordeeld en met compassie! Tijdens het programma zijn er geen andere koppels aanwezig.

 

Nazorg

Aan het einde van het programma krijgen jullie handvatten en praktische tips mee om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Drie tot vijf weken na het weekend ontvangen jullie een nazorggesprek van drie uur, een ochtend of middagsessie. Dit om jullie voortgang te garanderen.

 

Resultaat

Na het Relatietherapie Weekend zullen jullie:

 

 •  Een diepere verbondenheid en meer intimiteit ervaren.
 •  Betere gesprekken met elkaar kunnen voeren.
 •  Thuis meer rust en ontspanning ervaren.
 •  Weer kriebels voor elkaar voelen.
 •  Elkaar herontdekken en meer waarderen.
 •  Elkaar de ruimte gunnen om ook invulling te geven aan jullie persoonlijke verlangens.
 •  Door kunnen groeien naar een liefde- en passievolle relatie!

 

Ruim 80% van de door ons begeleide koppels is na een jaar nog bij elkaar en voelen zich gelukkiger in de relatie.

 

Relatieproblemen

 

Wij willen de dingen niet mooier maken dan ze zijn. Heel soms is er teveel gebeurd en de liefde zover afgebrokkeld, dat tijdens het weekend blijkt dat het niet meer lukt de verbinding te herstellen, en een relatiebreuk onvermijdelijk is. Wel zien we dan dat door de gesprekken koppels op een respectvolle wijze hun relatie beëindigen, waarin ze elkaar in hun waarde laten. En hierdoor in staat zijn goede afspraken te maken over bijvoorbeeld de omgang met de kinderen, de financiën en het huis.

 

Het Relatietherapie Weekend is overigens ook een goede manier om uit te zoeken of jullie überhaupt nog met elkaar verder willen. Dit vraagt van jullie beiden om met een open houding de gesprekken in te stappen en de uitkomst los te laten.

 

Jullie investering

Jullie investering voor het Relatietherapie Weekend met één therapeut bedraagt € 1497,-. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Hiervoor ontvangen jullie dus zes gesprekken, in totaal dertien uur therapie. En een telefonisch intakegesprek.

Om een optimaal evenwicht te bewerkstelligen is het mogelijk om te werken met twee begeleiders, een mannelijke en een vrouwelijke therapeut. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en bijzonderheden.

 

Na aanmelding ontvangen jullie een factuur. Zodra deze is betaald, is jullie inschrijving definitief. Tot twee maanden voor aanvang van het weekend kunnen jullie kosteloos annuleren. Mocht het weekend wegens overmacht niet door kunnen gaan, dan plannen we in goed overleg een nieuwe datum.

 

Als jullie een eigen onderneming voeren en de relatieproblemen een negatieve invloed op jullie bedrijf hebben, dan kunnen we op de factuur jullie bedrijfsnaam vermelden.

 

Verblijf

Het verblijf is niet bij de prijs inbegrepen. In de omgeving zijn er diverse leuke overnachtingsmogelijkheden. Van een gezellige B&B tot aan het beste wellness- en kuurresort van Nederland, uitgeroepen door World Travel Awards. Op deze manier kunnen jullie je verblijf naar eigen voorkeur inrichten.
Groningen verrast daarnaast veel mensen op het gebied van kunst, cultuur, eten, recreatie en andere ontspanningsmogelijkheden.

 

puravidaheader (1)

 

De omgeving verkennen per fiets

In de nabije omgeving zijn er leuke wandel- en fietsroutes. Wij hebben twee mooie fietsen waar jullie gebruik van kunnen maken om de omgeving te verkennen of om even lekker uit te waaien tussen de sessies.

 

Reacties van cliënten

 • Het Relatietherapie Weekend was voor ons een openbaring. Samen, zonder de kinderen, een aantal dagen achtereen stilstaan bij onze relatie was voor ons allebei zo verhelderend. We wilden elkaar niet kwetsen, maar het gebeurde toch al die jaren. Het samen delen van onze pijnlijke gevoelens in de gesprekken heeft onze relatie gered. Voor aanvang van het weekend leek ons huwelijk één grote knoop van onduidelijkheden. Ruud en Hilde, jullie hebben ons ontzettend goed geholpen de knoop te ontwarren. Bedankt voor jullie gastvrijheid, heerlijke gevoel voor humor en vermogen dingen niet te veroordelen. – Patrick en Henna

 

 • Met de hulp van Ruud en Hilde waren we in staat  om onze persoonlijke pijn en sores even te parkeren en ons even helemaal open te stellen voor elkaar. En toen ons dat lukte konden we om beurten de pijn, verdriet en machteloosheid van elkaar zien wat tot enorm veel wederzijds begrip leidde. En door dat begrip wilden we meer weten van elkaar, in plaats van het in te vullen. We zijn inmiddels anderhalf jaar verder en onze relatie is veel volwassener geworden, de tijden dat we kinderlijk ruzie konden maken liggen gelukkig ver achter ons. – Albert en Carolien

 

Lees de reacties van meerdere stellen.

 

Relatietherapie Weekend?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU