Wereldwijde Relatietherapie

 

Voor Nederlanders in het buitenland, waar ook ter wereld. Wij komen naar jullie!

 

Engels als voertaal is mogelijk.

 

Hebben jullie relatieproblemen en wonen en werken jullie in het buitenland, en:

 • Kunnen jullie geen gepaste hulp vinden in de directe omgeving?
 • Kunnen of willen jullie om diverse redenen niet naar Nederland komen om te werken aan jullie relatie?

 

Maar willen jullie wel graag hulp? Dan bieden wij een uitweg. Wij komen graag naar jullie toe om jullie te ondersteunen in het creëren van een doorbraak bij de relatieproblemen. En zullen er alles aan doen wat er in ons vermogen ligt om jullie te helpen groeien naar een liefde – en passievollere relatie!

 

Uniek concept

In dit unieke concept begeleiden we jullie gedurende een week. Jullie ontvangen zeven gesprekken van twee uur. Tijdens deze gesprekken volgen we een duidelijk stappenplan. De indeling van deze week is identiek aan de Relatieweek Schiermonnikoog.

De periode waarin we zullen werken plannen we vooraf, in goed overleg, middels een telefonisch gesprek. Hierin bespreken we tevens of er een wederzijdse klik aanwezig is, een voorwaarde voor een optimaal resultaat.

 

Resultaat

Na deze intensieve dagen zullen jullie:

 • Een diepere verbondenheid en meer intimiteit ervaren.
 • Betere gesprekken met elkaar kunnen voeren.
 • Thuis meer ontspanning ervaren.
 • Weer kriebels voor elkaar voelen.
 • Elkaar herontdekken en meer waarderen.
 • Elkaar de ruimte gunnen om ook invulling te geven aan jullie persoonlijke verlangens.

 

Ruim 80% van de door ons begeleide koppels zijn na een jaar nog steeds bij elkaar en geven aan zich gelukkiger in de relatie te voelen.

 

Relatieproblemen

 

Wij willen de dingen niet mooier maken dan ze zijn. Soms is er teveel gebeurd en de liefde zover afgebrokkeld, dat tijdens de relatietherapie blijkt dat het niet meer lukt om de verbinding te herstellen, en een relatiebreuk onvermijdelijk is. Wel zien we dan dat door de gesprekken koppels veelal op een respectvolle wijze hun relatie beëindigen, waarin ze elkaar in hun waarde laten. En hierdoor in staat zijn goede afspraken te maken over bijvoorbeeld de omgang met de kinderen, de financiën en het huis.

 

Deze vorm van relatietherapie is overigens ook een mooie manier om uit te zoeken of jullie überhaupt nog met elkaar verder willen. Dit vraagt van jullie beiden om met een open houding de gesprekken in te stappen en de uitkomst los te laten.

 

Bijzonderheden

 • Tussen de gesprekken door kunnen jullie je eigen dingen doen, wel adviseren we zo weinig mogelijk verplichtingen aan te gaan. De tijdstippen van de gesprekken zullen we in goed overleg plannen.
 • Jullie ontvangen tevens twee telefonische nazorggesprekken om jullie voortgang te garanderen.
 • Wij zullen verblijven op een locatie in jullie omgeving, waar we jullie tevens kunnen ontvangen. Buiten de gesprekken om begeven wij ons niet in jullie omgeving, waardoor jullie privacy is gewaarborgd.
 • De gesprekken kunnen tevens in het Engels worden gevoerd.

 

Jullie investering

Jullie investering voor dit bijzondere programma bedraagt € 2397,- voor één therapeut en € 3997,- voor twee therapeuten. De bedragen zijn exclusief 21 % btw. Niet inbegrepen zijn de reis en verblijfskosten. Mochten jullie zelf een geschikte locatie voor ons hebben om te verblijven en jullie te ontvangen, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

 

Na aanmelding ontvangen jullie een factuur. Zodra deze is betaald, is jullie inschrijving definitief. Tot twee maanden voor aanvang van het programma kunnen jullie kosteloos annuleren, m.u.v. eventuele gemaakte kosten voor een vliegticket. Daarna is annulering niet meer mogelijk.

 

Meer informatie?

Bel 0597 – 331526 of mail gerust, in overleg is er veel mogelijk.

 

Wij helpen jullie graag, waar dan ook ter wereld! 

Call Now Button
MENU