Beerta – Groningen

 

Wij werken vanuit ons sfeervolle onderkomen te Beerta in de provincie Groningen. Een heerlijke rustige omgeving, ideaal om te vertragen en stil te staan bij jullie situatie.

 

Wij hebben twee sfeervolle werkruimtes tot onze beschikking. Daarnaast een mooie tuin. Wij houden ervan om professioneel handelen te combineren met gastvrijheid en een gezonde portie persoonlijke aandacht.

 

OV18

 

Omgeving

In de nabije omgeving zijn er mooie fiets- en wandelroutes en is er een groot meer voor vaar- en zwemactiviteiten. Veel aandacht is er voor kunst en cultuur. Op korte afstand liggen de vestingplaatsen Oudeschans en Bourtange en het kuuroord Bad Nieuweschans. De stad Groningen bereik je na een half uur rijden met de auto.

 

Op 20 minuten rijden ligt de kleine, gezellige haven van Termunterzijl. Hier kunnen jullie uitwaaien op de dijk met uitzicht op de Dollard en heerlijke vis eten in het dorp.

In de omgeving van Beerta zijn er diverse leuke overnachtingsmogelijkheden.

 

Beerta 2

 

 Beerta

 

Activiteiten en evenementen

Regelmatig vinden er bijzondere activiteiten en evenementen plaats in de omgeving. Tijdens jullie verblijf zullen we jullie hiervan op de hoogte stellen.

puravidaheader (1)

 

 

Schiermonnikoog

Als onze agenda het toelaat is het mogelijk om te werken in onze werkruimte op Schiermonnikoog. Op dit prachtige eiland kunnen jullie in een oase van rust werken aan jullie relatie of aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Je ontdekt geen nieuw land, als je de kust niet heel lang uit het oog durft te verliezen!

André Gide

Call Now Button
MENU