Relatietherapie

 

We bieden diverse vormen van relatiegesprekken.

 

We hebben de verschillende vormen van relatietherapie hieronder voor je op een rijtje gezet. Mocht je eerst meer willen weten over relatieproblemen, de oplossing en het resultaat van onze relatietherapie, klik dan hier.

 

 

De tijd nemen om echt eens samen stil te staan bij jullie situatie. Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vier gesprekken van elk tweeënhalf uur. En vijf tot zes weken later nog een voortgangsgesprek van drie uur. Dit kortdurende en intensieve programma geeft een enorme boost aan jullie relatie.

De Relatie Retraite kan ook in een weekend plaatsvinden.

 

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

 

Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor stellen die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode

In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Dit kan ook in de avonduren. De kosten voor een relatiegesprek met één therapeut bedragen € 120,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

Mochten jullie begeleid willen worden door twee therapeuten, informeer dan naar de bijzonderheden en mogelijkheden.

 

Als jullie een eigen onderneming voeren en de relatieproblemen een negatieve invloed op jullie bedrijf hebben, dan kunnen we op de factuur jullie bedrijfsnaam vermelden.

 

Bel 0597 – 331526 of mail ons vrijblijvend om te bespreken welk programma het beste bij jullie situatie en wensen aansluit.

Call Now Button
MENU