Individuele Retraite

Een aantal dagen achtereen stilstaan bij jezelf!

 

Driedaags intensief programma

Een intensievere vorm van individuele coaching of therapie is deze Individuele Retraite. In een Retraite werk je net als in een ‘gewoon’ traject aan je persoonlijke vragen of problemen.  Echter, door deze intensieve vorm kom je dieper en daardoor beter in je proces. Logisch dat je dan ook sneller antwoord op je leervraag hebt of van je problemen af bent.

 

Tijd voor jezelf

Durf de dagelijkse sleur te doorbreken en maak tijd vrij voor jezelf! Afstand, een andere omgeving en omgaan met andere mensen kunnen een nieuwe kijk op je situatie geven. Want wanneer kun je nou echt goed nadenken over je eigen verlangens? Dikwijls word je meegezogen in de dagelijkse dingen, zoals: een gezin, werk, sociale contacten en andere verplichtingen.

 

ID 1

 

Deze Individuele Retraite duurt drie dagen, waarin je vijf sessies krijgt. Een sessie duurt gemiddeld twee uur. In jouw tempo werken we ’s ochtends en ’s middags aan de door jou ingebrachte thema’s. Tussendoor is er tijd om nieuwe ervaringen en inzichten te laten bezinken en voor ontspanning.  Na vier weken hebben we nog een telefonisch gesprek om je voortgang te bespreken.

 

Resultaat

  • Je hebt meer inzicht in je eigen verlangens en gevoelens.
  • Je zult meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans ervaren.
  • Je kunt jezelf beter managen.
  • Je bent je meer bewust van je kwetsbaarheid en hoe je deze effectief kan beschermen.
  •  Je bent beter in staat om de juiste keuzes te maken.
  • Je hebt handvatten gekregen om je doel te bereiken.

 

Jouw investering

Je investering voor deze Individuele Retraite bedraagt € 1197,-. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Hiervoor ontvang je 10 uur coaching / therapie en een telefonisch nazog-gesprek.
Na aanmelding ontvang je een factuur. Zodra deze is betaald, is je inschrijving definitief. Tot twee maanden voor aanvang van de retraite kun je kosteloos annuleren. Mocht de retraite wegens overmacht niet door kunnen gaan, dan plannen we in overleg een nieuwe datum.

 

Locatie en overnachten

We ontvangen jou graag in ons sfeervol onderkomen. In de nabije omgeving zijn leuke mogelijkheden om te overnachten, al dan niet in combinatie met het verkennen van de omgeving.

 

Reacties van deelnemers

  • Drie dagen een Individuele Retraite… “Hoe klets ik die vol?”, dacht ik nog. Maar de tijd vloog voorbij! Doordat de vijf sessies in drie dagen plaatsvonden moest ik wel bij bepaalde gebeurtenissen in mijn leven stilstaan, me afvragen hoe het kwam dat ik me zo rot voelde. Ik vond het erg spannend om mijn Innerlijke Criticus te ontmoeten en wist niet dat hij me zo hard kon veroordelen. Het schuldgevoel en de pijn uit mijn verleden heb ik eindelijk achter me kunnen laten. Wat een verademing! Ik voel me minder snel schuldig en heb geen akelige dromen meer. Als gevolg hiervan is de intimiteit en seksualiteit tussen mijn partner en mij ook een stuk fijner geworden. – Stella

 

ID 2

 

  • Door drie intensieve dagen achtereen te werken kwam ik in een soort flow en bij mijn diepere gevoelens terecht. In de therapie die ik eerder volgde wist ik heel handig om de hete brij heen te draaien, maar nu was er geen ontkomen meer aan. Ruud wist mij heel goed te triggeren, waardoor er plotseling een zeer overheersend deel in mij werd belicht. Ruud ging dit deel bevragen en kreeg veel informatie los over hoe dit deel in mij denkt, zich voelt en strenge regels opstelt voor mezelf en anderen. Ik schrok hier best van! De stem van dit deel leek op die van mijn vader! Gelukkig legde Ruud goed uit wat er gebeurde. Ook dat ik me heel erg had laten meeslepen en beïnvloeden door deze ‘tiran’ in mij. Na een uitbarsting was ik vaak boos op en teleurgesteld in mezelf. Ik weet nu hoe ik de controle kan houden over dit deel in mij i.p.v. andersom. Zonder dat die ‘vreselijke tiran’ in mij naar buiten komt, kan ik nu veel rustiger aan mijn vrouw en kinderen vragen of ze iets voor me willen doen of juist laten. Voor hen ben ik nu veel aangenamer gezelschap. Het voelt heel krachtig dat ik mezelf nu kan beheersen, dat geeft enorm veel zelfvertrouwen. Ook in mijn functie als leidinggevende ben ik veel stabieler geworden. – Fernando

 

Meer weten over de Individuele Retraite?

Mail ons of bel 0597 – 331526 voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Call Now Button
MENU