Open Venster in de media

 

Op TV, in Het Parool, de Libelle en de Flair.

In de linkerkolom tref je diverse columns aan die we voor diverse regionale kranten hebben geschreven.

 

In het TV- programma Altijd Jong! hebben wij uitleg gegeven over onze werkwijze en de reden waarom liefdes-stellen uit alle hoeken van Nederland en diverse andere landen, zoals Noorwegen, Denemarken, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland, België, Australië en Engeland, deelnemen aan onze programma’s.

 

Specifieke aandacht in het programma was er voor de Voice Dialogue methode. Deze aanpak is bijzonder effectief als het gaat om het oplossen van problemen tussen liefdespartners.

 

Radio

Op Radio Westerwolde hebben we enkele keren uitleg gegeven over de thema’s bewustzijnsontwikkeling en relatietherapie. Tijdstippen voor eventuele nieuwe uitzendingen zullen we hier bekend maken. Radio Westerwolde is te ontvangen in grote delen van Groningen en Drenthe.

 

Tijdschriften en dagbladen

  • In het tijdschrift Psyche & Kids een interview met ons over het effect van ouderschap op de liefdesrelatie. Je kunt het artikel hier teruglezen.

 

 

  • In de Libelle verleenden we onze medewerking aan een artikel met het thema Praten over seks.

 

  • Onlangs maakte schrijfster Marloes de Moor een uitgebreide reportage over onze werkwijze aangaande relatieretraites voor Het Parool. Stellen die bij ons een retraite hebben gevolgd, deelden uitgebreid hun ervaringen.

 

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Call Now Button
MENU