Diamond-jaarprogramma

 

Voor stellen die het maximale willen!

 

Inclusief een verdiepingsretraite.

Het Diamond-jaarprogramma is ons meest exclusieve programma dat we speciaal ontworpen hebben voor koppels die géén genoegen nemen met een ‘gewone’ of een ‘ach wel leuke’ relatie. Deze koppels willen langdurig in hun relatie investeren, omdat ze beseffen dat samen groeien naar een liefde- en passievolle relatie veel inzet, geduld en tijd vraagt.

 

In dit inspirerende Diamond-programma helpen we jullie namelijk bij het:

 

 • Ontrafelen van jullie vastgeroeste patronen.
 • Leren delen van kwetsbare gevoelens.
 • Herstellen van de emotionele verbinding.
 • Verwerken van vervelende gebeurtenissen.
 • Overwinnen van belemmerend gedrag.
 • Doorzetten tijdens moeilijke momenten.

 

Ruzie

 

Het Diamond-programma geeft jullie:

 

 • Vertrouwen in jezelf en elkaar.
 • Emotionele verbondenheid.
 • Een geborgen thuisbasis.
 • Een diep gevoel van vervulling.
 • Het gevoel samen vele stormen te kunnen doorstaan.
 • Intimiteit en fijne seksuele belevenissen.
 • Een liefde- en passievolle relatie!

 

Inhoud

De inhoud van het Diamond-jaarprogramma biedt veel houvast. Het programma bestaat namelijk uit de volgende vier blokken:

 

Blok 1

We starten met een driedaagse Relatietherapie Retraite bestaande uit vier gesprekken van tweeënhalf uur. Jullie gaan jullie verloren verbinding herstellen en krijgen concrete opdrachten mee naar huis.

 

Blok 2

Na zes weken ontvangen jullie een ochtend- of middagsessie van drie uren. We bespreken de voortgang met jullie en verstrekken vervolgopdrachten.

 

Blok 3

Na zes weken volgen jullie afzonderlijk van elkaar een Individuele Retraite bestaande uit vier gesprekken van tweeënhalf uur gedurende drie dagen. Jullie werken aan jullie persoonlijke gedragingen en valkuilen die belemmerend werken op jullie relatie.

 

Blok 4

Vier maanden na het derde blok volgt er een tweede Relatie Retraite. Deze staat in het teken van verdieping. We besteden aandacht aan de manier waarop jullie je relatie ècht leuk kunnen maken. Van een ‘liefdevolle naar een passievolle relatie’.

 

Passie 1

 

Telefonische ondersteuning

Tussen elk blok ontvangen jullie een telefonisch gesprek om jullie voortgang te garanderen.

 

Jullie investering

Naast het positieve resultaat is het Diamond-programma ook financieel een voordelig programma. De vier blokken bij elkaar vertegenwoordigen een waarde van € 5497,-.

Voor dit complete programma met één therapeut betalen jullie echter € 4950,-. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

Als jullie een eigen onderneming voeren en de relatieproblemen een negatieve invloed op jullie bedrijf hebben, dan kunnen we op de factuur jullie bedrijfsnaam vermelden.

 

Locatie en tijden

We werken in ons sfeervolle onderkomen te Beerta. Data en tijden plannen we met jullie in goed overleg.

 

Verblijf

In de omgeving zijn er diverse leuke overnachtingsmogelijkheden. Oost-Groningen verrast veel mensen op het gebied van kunst, cultuur en andere ontspanningsmogelijkheden.

Oldambtmeer

 

Kennismakingsgesprek

Voor aanvang van het programma hebben jullie een vrijblijvend telefonisch gesprek met ons. Hierin bespreken we de punten waar jullie aan willen werken en of het programma aansluit bij jullie situatie.

 

Reacties van deelnemers

 • Soms is het niet genoeg als je dol bent op elkaar én tot in je diepste vezels van elkaar houdt. Dan denk je, nee weet je, dat er meer zit in je liefdevolle relatie. Maar hoe haal je het eruit? Die bijna alles omvattende vraag stelden wij elkaar anderhalf jaar geleden. Niet direct, maar via een omweg: wat zijn je dromen nog? En plots was daar die mond vol tanden… Soms is het domweg niet genoeg als het allemaal loopt zoals het loopt. Dan wil je de liefdesknoop ontrafelen. Maar hoe? In Ruud en Hilde vonden wij de zeer begripvolle en deskundige steun in de rug om onze relatie weer nieuw leven in te blazen. Een liefdestransfusie, waarin irritaties weer plaatsmaakten voor begrip en gefronste wenkbrauwen voor aanraking. Ruud en Hilde hielpen ons op weg de diepere lagen in onze relatie weer aan te boren. Door het beste uit verscheidene therapieën lieten ze ons naar onszelf én daardoor weer naar elkaar te laten kijken. Letterlijk. Door met de stoelen recht tegenover elkaar weer vragen te stellen die dieper gaan dan de huis-tuin-en-keukenvragen van ‘hoe was het vandaag op je werk?’ Hoe ze dat doen is bijna magisch, zonder dat het magie betreft. Door ons te confronteren met onze kwetsbaarheden, en die ons te laten doorleven, staan we weer open voor de kwetsbaarheden en pijn van elkaar. Door dat te signaleren, te begrijpen en dat bovenal te voelen – ook van elkaar – is onze bijna dichtgeklapte liefdesoester van het leven weer open gegaan. – Marc en Jacqueline

 

 • Het Diamond-jaarprogramma was voor ons de laatste strohalm waar we ons aan vast hielden. Onze relatie was op een haar na dood. We wilden echter alles uit de kast halen in een poging onze relatie te redden. Het hele programma is de beste investering die we ooit hebben gedaan, wat is nou een paar duizend euro voor zo’n gigantisch resultaat? Stapje voor stapje hebben we elkaar teruggevonden. Ruud en Hilde hebben met ontzettend veel begrip en geduld ons geholpen, maar ook stevig aangepakt wanneer we onze verantwoordelijkheden niet namen. Niet altijd leuk, maar wel nodig. Inmiddels zijn we  twee jaar verder en zo gelukkig met elkaar. Twee maanden geleden zijn we getrouwd en momenteel ‘samen’ zwanger! – Pascal en Yve

 

Nieuwsgierig?

Bel 0597 – 331526 of mail ons als jullie meer willen weten over dit exclusieve programma.

 

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Call Now Button
MENU