Relatieweek Schiermonnikoog

 

De emotionele verbinding herstellen in alle rust!

 

Op één van de mooiste plekjes van Nederland

Willen jullie in alle rust aan jullie relatieproblemen werken? Of jullie relatie verdiepen om verder te groeien naar een liefde- en passievolle relatie? En daarnaast ook de tijd hebben om lekker te luieren en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving?

 

Schier 1

  Genieten op schitterend Schiermonnikoog

 

Dan is dit exclusieve programma iets voor jullie. Wij, Hilde en/of Ruud, gaan jullie een onvergetelijke inspirerende week bezorgen, waarin jullie elkaar op een dieper niveau gaan ontmoeten!

 

Het programma

Voor aanvang van het programma hebben jullie een telefonisch kennismakingsgesprek met ons en vragen we jullie een voorbereidingsopdracht te maken in de vorm van een beknopte vragenlijst. Hierdoor kunnen we sneller de diepte in tijdens het programma, wat het resultaat ten goede komt.

 

Het programma is uitgebreid en een speelse mengeling van gesprekken en opdrachten, waarbij we continu rekening houden met jullie proces en behoeften. Het programma zoals hieronder omschreven is een leidraad, in goed overleg kunnen we hier altijd van afwijken.

 

Dag 1

Jullie arriveren op de vrijdag of maandag. Na aankomst kunnen jullie lekker bijkomen van de reis.

 

Heerlijk ontspannen …

 

Dag 2

Op deze dag krijgen jullie twee sessies. We heten jullie van harte welkom om 10.00 uur met een uitgebreid gesprek. We inventariseren de knelpunten waar jullie tegenaan lopen. Met name brengen we jullie (onbewuste) vaste patronen in kaart. Vervolgens bespreken wij met jullie onze indrukken en geven we aan hoe we de relatieweek verder invullen. Uiteraard moeten jullie je hierin kunnen vinden.

 

Hierna pauzeren we minimaal twee uur om de opgedane ervaringen te laten landen. Jullie hebben de tijd om te lunchen, rusten of bijvoorbeeld te wandelen. Dit geldt voor de gehele week, op het moment dat er geen sessies gepland staan kunnen jullie je eigen dingen doen. De sessies duren gemiddeld twee uur.

 

In een oase van rust en ruimte…

 

Het tweede gesprek vindt plaats in de middag. In dit gesprek gaan jullie je gedachten en gevoelens over elkaar en de relatie uitspreken onder onze begeleiding.

 

Dag 3

Vandaag staat er een ochtendsessie op het programma. In deze sessie besteden we aandacht aan jullie gedragingen die ervoor zorgen dat jullie (vastgeroeste) patronen niet veranderen. We gaan naar de dieperliggende oorzaken van jullie gedragingen kijken.

 

Na deze stevige start van de week kunnen jullie de rest van de dag naar eigen behoefte invullen.

 

Dag 4

Ook vandaag een ochtendsessie. We gaan verder met het onderwerp van dag drie. Aan het einde van dit gesprek krijgen jullie een gezamenlijke opdracht mee. De opdracht vergt ongeveer twee tot drie uur van jullie tijd. We bespreken deze opdracht met jullie op dag zes.

 

Dag 5

Vandaag staat er een vrije dag op het programma. Genieten van elkaar en de omgeving. Samen quality-time doorbrengen is een vereiste voor een intieme relatie.

 

Idyllische omgeving

 

Dag 6

Een ochtend- en middagsessie staan op het programma. We beginnen met het bespreken van jullie opdracht. Afhankelijk van jullie voortgang, plannen we deze dag verder in. Onze intentie is om vandaag individueel te werken, waarbij jullie elkaar observeren. We gaan in op jullie persoonlijke leerpunten die in de afgelopen dagen helder zijn geworden.

 

Dag 7

In deze laatste sessie besteden we aandacht aan de integratie van jullie nieuwe ervaringen en gaan we in op de vraag; hoe nu verder? Uiteindelijk gaan jullie met handvatten naar huis waar jullie verder mee kunnen. Jullie maken tevens in deze laatste sessie onderling duidelijke afspraken.

 

Dag 8

Tijd om met een rugzak vol nieuwe ervaringen en tools huiswaarts te gaan.

 

Resultaat

Na deze relatieweek zullen jullie:

 

  • Een diepere verbondenheid en meer intimiteit ervaren.
  • Betere gesprekken met elkaar kunnen voeren.
  • Thuis meer ontspanning ervaren.
  • Weer kriebels voor elkaar voelen.
  • Elkaar herontdekken en meer waarderen.
  • Elkaar de ruimte gunnen om ook invulling te geven aan jullie persoonlijke verlangens.

 

Wij willen de dingen niet mooier maken dan ze zijn. Soms is er teveel gebeurd en de liefde zover afgebrokkeld, dat tijdens de relatieweek blijkt dat het niet meer lukt om de verbinding te herstellen, en een relatiebreuk onvermijdelijk is. Wel zien we dan dat door de gesprekken koppels veelal op een respectvolle wijze hun relatie beëindigen, waarin ze elkaar in hun waarde laten. En hierdoor in staat zijn goede afspraken te maken over bijvoorbeeld de omgang met de kinderen, de financiën en het huis.

 

Jullie investering

Jullie investering voor de relatieweek met één therapeut bedraagt € 2297,- exclusief 21% btw. Hiervoor ontvangen jullie dus zeven gesprekken, in totaal veertien uur therapie. Plus een telefonisch intakegesprek en telefonisch nazorggesprek na vier tot zes weken.

Als jullie een eigen onderneming voeren en de relatieproblemen een negatieve invloed op jullie bedrijf hebben, dan kunnen we op de factuur jullie bedrijfsnaam vermelden.

 

Na aanmelding ontvangen jullie een factuur. Zodra deze is voldaan, is jullie inschrijving definitief. Daarna is annulering niet meer mogelijk. In geval van overmacht, zoals bij ziekte, plannen we in overleg een nieuwe week.

 

Om een optimaal evenwicht te bewerkstelligen is het mogelijk om te werken met twee begeleiders, een mannelijke en een vrouwelijke therapeut. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en bijzonderheden.

 

Jullie verblijf is niet bij de prijs inbegrepen. Via schiermonnikoog.com of vvv-schiermonnikoog kunnen jullie je verblijf naar eigen wens inrichten.

De data voor deze week plannen we in overleg.

 

Locatie van de gesprekken

Voor de gesprekken ontvangen we jullie in een mooie werkruimte, vlakbij zee.

 

 

Reacties van deelnemers

  • Wauw, wat een zalige week! Goede gesprekken en heerlijke wandelingen hebben ons zoveel dichter bij elkaar gebracht. Door ernstige ziektes en het overlijden van een aantal dierbaren waren we elkaar volledig kwijtgeraakt. Waarin zelfs de kinderen tussen ons in zijn komen te staan. Hilde is met ons de film gaan terugdraaien van de afgelopen acht jaren, waarin we stap voor stap besproken hebben wat per gebeurtenis de impact op ons was. Dat was zo bevrijdend, we zagen en hoorden elkaar eindelijk weer! En konden elkaar hierdoor vergeven, dit was zo helend. We zijn heel blij dat we hiervoor een week hadden uitgetrokken, er stond totaal geen druk op het programma. We zijn inmiddels anderhalf jaar verder, komend jaar gaan we wederom een week. Dit smaakt echt naar meer! – Gertjan en Marian

 

  • Wij zaten al jaren te kibbelen over de kleinste dingen in onze relatie. Geen van ons tweeën wilde ook maar ooit toegeven. Dodelijk vermoeiend. De bom is gebarsten toen bleek dat Henriëtte al een tijdlang met iemand anders ging. Voor mij was dit de aanleiding om te eisen dat we in relatietherapie gingen. Ik zei letterlijk: “Of we lossen de problemen tussen ons nu daadwerkelijk op of ik gooi vandaag nog de handdoek in de ring!” Deze situatie hadden wij blijkbaar nodig om echt te willen veranderen. We hebben bewust voor een week gekozen, omdat we zelf wel begrepen dat er een hoop moest gebeuren. We moesten vooral leren praten over onze kwetsbare gevoelens, dat deden we nooit, daar hadden we beiden zo’n hekel aan. We waren ons er beiden van bewust dat uit elkaar gaan geen optie was, dan zouden we in een eventuele nieuwe relatie hier opnieuw tegenaan lopen. Het gaat nu stukken beter tussen ons, we vinden het echter nog steeds moeilijk om over kwetsbare onderwerpen te praten. Maar we dwingen elkaar om dat wel te blijven doen. Het respect voor elkaar is gelukkig weer terug. – Sander en Henriëtte

 

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig of de relatieweek aansluit bij jullie vraag of probleem? Bel 0597 – 331526 of mail ons gerust voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek. We staan we jullie graag te woord.

 

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Call Now Button
MENU