Relatieproblemen – De oplossing – Het resultaat

Van verwijdering naar verbinding!

 

Voelen jullie je eenzaam in de relatie? Praten jullie weinig over jullie diepere gevoelens met elkaar? Maken jullie ruzie en geven jullie elkaar de schuld van de relatieproblemen? Leven jullie langs elkaar heen? Beleven jullie nauwelijks nog intieme momenten, zoals knuffelen en seks?   Als dit zo is, dan zitten jullie duidelijk in een neerwaartse spiraal. En stellen op middelbare leeftijd lopen in hun liefdesrelatie vaak ook nog tegen specifieke relatieproblemen aan. Het overgrote deel van deze stellen maakt namelijk een veranderingsproces door en vragen zich af:

 • Is dit nu alles?
 • Wil ik zo doorgaan?
 • Wat is het doel van het leven?
 • Wat heb ik eigenlijk bereikt in mijn leven?
 • Wat wil ik nog met de rest van mijn leven?

 

Halverwege de balans opmaken

Als het ware maken ze dus halverwege hun leven de balans op. En als deze negatief en teleurstellend uitvalt voor hun gevoel, kan dit tot veel onrust leiden. Men kan dan het gevoel krijgen te hebben gefaald of dingen te hebben gemist in het leven. Maar buiten bovenstaande zingevingsvragen hebben ze ook te maken met hun ouder wordende lichaam en dat van hun partner. Afname van seksualiteit, zeker als je al langere tijd bij elkaar bent. Eventueel opgroeiende kinderen die veel energie vragen. De relatie wordt hierdoor misschien als saai ervaren. Sommigen zoeken hun plezier buiten de deur. Vreemdgaan hoeft overigens niet het einde van de relatie te betekenen, het is echter wel een duidelijk brandalarm. Dit alles kan leiden tot enorm veel spanningen in de relatie.

 

Individueel 1

 

Individueel 2

 

Niet de enigen

Jullie zijn overigens niet de enigen. Heel veel liefdes-stellen belanden in hun midlife-jaren in de relatieproblemen. Toch hoeft het niet zo te zijn: ook jullie kunnen leren om al deze dingen het hoofd te bieden en jullie veilig en geborgen bij elkaar te voelen. Samen gelukkig zijn.

 

Hoe komen stellen eigenlijk in de relatieproblemen?

Het probleem is vaak niet alleen een midlife transition en alle gebeurtenissen daaromheen. Wat stellen vooral parten speelt, is het gebrek aan praten over hun dieperliggende gevoelens.  Dit vinden velen moeilijk en als er een crisis gaande is durven ze hun gevoel vaak helemaal niet meer te delen met de ander. Dit leidt tot steeds meer onderlinge afstand en velen voelen hierdoor een grote angst om elkaar te verliezen. Sommigen ervaren zelfs oer-paniek. Praten over angstige en gekwetste gevoelens en wat het ouder worden voor jullie betekent, is van essentieel belang om een scheiding te voorkomen.

 

Wij bieden jullie de oplossing

In een veilige omgeving helpen we jullie graag bij het delen van jullie diepere gevoelens met elkaar. Hierdoor kunnen jullie de verbinding met elkaar herstellen. En als deze hersteld is en jullie je weer enigszins veilig en geborgen voelen bij elkaar, dan begeleiden we jullie bij de concrete stappen die jullie dienen te zetten. Alleen zo kunnen jullie je relatie redden.

 

Voorwaarde is dat jullie beiden ervoor willen gaan. Echt in jullie relatie willen investeren en tot actie komen! Als jullie dat doen, dan kunnen jullie met behulp van onze expertise samen groeien naar een liefde- en passievolle relatie.

 

Relatieproblemen

 

Resultaat

Uiteindelijk zullen jullie weer volop van elkaar kunnen genieten en je veilig bij elkaar voelen. Hierdoor zal ook de intimiteit tussen jullie en jullie seksleven intensere vormen aannemen. Dit alles leidt tot een diepe emotionele verbondenheid.   Maar een liefde- en passievolle relatie levert veel meer op, namelijk:

 • Een besparing van duizenden euro’s van een scheiding.
 • Goede gesprekken.
 • Een ontspannen sfeer thuis.
 • Betere resultaten op het werk.
 • Jezelf vitaal en ontspannen voelen.
 • Elkaar de ruimte gunnen om ook invulling te geven aan jullie persoonlijke verlangens.
 • Jullie, eventuele, kinderen kunnen opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving. Hierdoor kunnen zij jullie als voorbeeld voor zichzelf zien.
 • Jullie familie en vrienden zullen zich prettiger bij jullie voelen en zien jullie als een leuk stel.

 

Kortom: samen gelukkig oud worden!

 

Om dit te bewerkstelligen volgen wij een concreet stappenplan en werken wij met een uiterst succesvolle methode.

Relatieproblemen?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU