Huwelijkstherapie Retraite

 

Bouwen aan een liefdevolle relatie met een driedaagse Huwelijkstherapie Retraite.

 

Proberen jullie al een tijd jullie relatieproblemen op te lossen en lukt dit maar niet? En herkennen jullie jezelf in één of meerdere van de volgende punten:

  • Voelen jullie je eenzaam in het huwelijk?
  • Zijn jullie bang elkaar kwijt te raken?
  • Is één van jullie beiden vreemd gegaan?
  • Zijn jullie verdrietig en doodmoe van de situatie?
  • En staan jullie geruime tijd in de ‘overlevingsstand’?
  • Hebben jullie veel ruzies?
  • Of leven jullie juist langs elkaar heen?
  • Jullie zien geen uitweg om uit de vicieuze cirkel te raken?
  • Is vrijen en knuffelen een opgave en doen jullie dit nauwelijks?

 

AA

Worstelen met je huwelijk is niet echt wat je wilt. Liefdevol met elkaar omgaan en je geborgen voelen bij de ander is wat jullie nodig hebben om je gelukkig te voelen. Wat daarvoor nodig is, is de vaardigheid om goed over jullie gevoelens en verlangens te kunnen praten, elkaars ‘fouten’ kunnen vergeven en handvatten bezitten om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Dat kunnen jullie leren in deze driedaagse Huwelijkstherapie Retraite. Jullie gaan bouwen aan een liefdevolle relatie.

 

Huwelijkstherapie in een snelkookpan

Het programma is geschikt voor relaties die snel resultaat willen of zich in een crisis bevinden. Daarnaast is de Huwelijkstherapie Retraite uitermate geschikt voor koppels die een paar dagen uit willen combineren met het verdiepen van hun relatie.

 

Uit de praktijk blijkt dat meerdere gesprekken in een aaneengesloten periode beduidend een beter resultaat oplevert, omdat problemen en vragen goed uitgediept kunnen worden zonder onderbrekingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 70% van onze delnemers voor dit programma kiezen, vanwege het enorme rendement in zeer korte tijd.

 

Tijd voor jullie zelf

Doorbreek dus de dagelijkse sleur en verplichtingen en maak tijd vrij voor jullie zelf! Afstand, een andere omgeving en de blik van een neutraal opstellende therapeut, kunnen een nieuwe kijk op jullie situatie geven. Want wanneer kunnen jullie nou echt goed nadenken over jullie relatie en eigen verlangens?

 

De Huwelijkstherapie Retraite  een intensief programma, waarin vijf sessies van gemiddeld twee uur plaatsvinden. Er blijft zo voldoende tijd over om opgedane ervaringen te laten bezinken, te ontspannen en te genieten van elkaar. Doorgaans ontvangen wij, Ruud en/of Hilde, jullie ’s ochtends en ’s middags in ons sfeervolle onderkomen. In deze sessies werken we in een rustige ambiance aan de door jullie ingebrachte thema’s. Onbevooroordeeld en met compassie! 

 

Tijdens het programma zijn er geen andere koppels aanwezig.

 

Huis 1

Sfeervol onderkomen

 

Nazorg huwelijkstherapie

Aan het einde van het programma krijgen jullie handvatten en praktische tips mee om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Drie tot vijf weken na de retraite ontvangen jullie een nazorggesprek van drie uur, een ochtend of middagsessie. Dit om jullie voortgang te garanderen.

 

Schriftelijke naslagwerk

Binnen een week na afloop van de retraite ontvangen jullie een schriftelijk verslag van ons als naslagwerk. In dit verslag omschrijven we de belangrijkste aandachtspunten en kenmerken van jullie relatiepatronen. Uit de praktijk blijkt dat dit naslagwerk koppels veel houvast biedt.

Resultaat

Na de Huwelijkstherapie Retraite  zullen jullie:

 Een diepere verbinding en meer intimiteit ervaren
 Betere gesprekken met elkaar kunnen voeren
 Thuis meer rust en ontspanning ervaren
 Weer kriebels voor elkaar voelen
 Elkaar herontdekken en meer waarderen
 Elkaar de ruimte gunnen om ook invulling te geven aan jullie persoonlijke verlangens
 Door kunnen groeien naar een liefde- en passievolle relatie!

 

Ruim 80% van de koppels zijn na een jaar nog bij elkaar, voelen zich gelukkiger en ervaren meer diepgang in de relatie.

 

Relatieproblemen

 

Wij willen de dingen niet mooier maken dan ze zijn. Heel soms is er teveel gebeurd en de liefde zover afgebrokkeld, dat tijdens de retraite blijkt dat het niet meer lukt de verbinding te herstellen, en een relatiebreuk onvermijdelijk is. Wel zien we dan dat door de gesprekken koppels op een respectvolle wijze hun relatie beëindigen, waarin ze elkaar in hun waarde laten. En hierdoor in staat zijn goede afspraken te maken over bijvoorbeeld de omgang met de kinderen, de financiën en het huis.

 

De Huwelijkstherapie Retraite is overigens ook een mooie manier om uit te zoeken of jullie überhaupt nog met elkaar verder willen. Dit vraagt van jullie beiden om met een open houding de gesprekken in te stappen en de uitkomst los te laten.

 

Jullie investering

 

Jullie investering voor de Huwelijkstherapie Retraite met één therapeut bedraagt € 1497,-. Dit bedrag is exclusief 21% btw. Hiervoor ontvangen jullie dus zes gesprekken, in totaal dertien uur therapie en een schriftelijk naslagwerk.

Om een optimaal evenwicht te bewerkstelligen is het mogelijk om te werken met twee begeleiders, een mannelijke en een vrouwelijke therapeut. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en bijzonderheden.

 

Na aanmelding ontvangen jullie een factuur. Zodra deze is betaald, is jullie inschrijving definitief. Tot twee maanden voor aanvang van de retraite kunnen jullie kosteloos annuleren. Mocht de retraite wegens overmacht niet door kunnen gaan, dan plannen we in goed overleg een nieuwe datum.

 

Als jullie een eigen onderneming voeren en de relatieproblemen een negatieve invloed op jullie bedrijf hebben, dan kunnen we op de factuur jullie bedrijfsnaam vermelden.

 

Verblijf

In de omgeving zijn er diverse leuke overnachtingsmogelijkheden. Van een gezellige B&B tot aan het beste wellness- en kuurresort van Nederland, uitgeroepen door World Travel Awards. Op deze manier kunnen jullie je verblijf naar eigen voorkeur inrichten.

Groningen verrast daarnaast veel mensen op het gebied van kunst, cultuur, eten, recreatie en andere ontspanningsmogelijkheden.

 

puravidaheader (1)

 

Reacties van deelnemers

De Huwelijkstherapie Retraite was voor ons een openbaring. Samen, zonder de kinderen, een aantal dagen achtereen stilstaan bij onze relatie was voor ons allebei zo verhelderend. We wilden elkaar niet kwetsen, maar het gebeurde toch al die jaren. Het samen delen van onze pijnlijke gevoelens in de gesprekken heeft onze relatie gered. Voor aanvang van de retraite leek ons huwelijk één grote knoop van onduidelijkheden. Ruud en Hilde, jullie hebben ons ontzettend goed geholpen de knoop te ontwarren. Bedankt voor jullie gastvrijheid, heerlijke gevoel voor humor en vermogen dingen niet te veroordelen.

Patrick en Henna

Lees de reacties van meerdere deelnemers.

Huwelijkstherapie?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU