Programma Relatietherapie Retraite

 

Bouwen aan een naar een liefde- en passievolle relatie! 

 

Het programma in hoofdlijnen:

 

De voorbereiding

We starten met een telefonisch kennismakingsgesprek, waarin we jullie vraag bespreken en kijken of we daadwerkelijk iets voor jullie kunnen betekenen.

 

Als jullie besluiten je aan te melden voor de Relatietherapie Retraite ontvangen jullie een voorbereidingsopdracht. Dit is een individuele vragenlijst. Deze opdracht mogen jullie met elkaar bespreken, maar dat bepalen jullie zelf. Het maken van de opdracht start alvast jullie proces en geeft ons belangrijke achtergrondinformatie, waardoor we in het eerste gesprek direct de diepte in kunnen.

 

De driedaagse

Het programma bestaat uit vijf gesprekken en deze zijn als volgt opgebouwd:

 

  • In het eerste gesprek inventariseren we de knelpunten, bespreken we onze indrukken met jullie en geven aan hoe we het programma verder invullen. Uiteraard moeten jullie hierin kunnen vinden.
  • In het tweede gesprek gaan jullie je gedachtes en gevoelens over elkaar en de relatie naar elkaar toe uitspreken onder onze begeleiding. Ook brengen we jullie communicatiepatronen in kaart.
  • Het derde en vierde gesprek gaan over jullie gedragingen die ervoor zorgen dat jullie vastgeroeste patronen niet veranderen. We gaan naar de dieperliggende oorzaken van jullie gedrag kijken.
  • In het vijfde en voor dan het laatste gesprek, maken jullie onderling duidelijke afspraken. We geven jullie opdrachten mee waar jullie thuis mee verder kunnen. Ook zullen we een datum plannen voor het nazorggesprek.

 

Professionele werkkamers

 

 

 

De tijden

Over het algemeen werken we op de volgende tijden:

 

  • Dag 1 van 11.00 – 13.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur.
  • Dag 2 van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur.
  • Dag 3 van 10.00 – 12.00 uur.

 

Tussen de gesprekken door kunnen jullie je eigen ding doen. In overleg kunnen we andere tijden afspreken of een andere indeling maken.

 

Nazorg / voortgang

Op deze ochtend of middag bespreken we de voortgang en positieve resultaten met jullie en zullen we dieper inzoomen op de dingen die nog extra aandacht behoeven. Ook zullen we vervolgopdrachten verstrekken.

 

Lees voor meer informatie ook ons concreet 10-stappenplan.

Relatietherapie Retraite?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU