Recht op de lippen…

 

Breng de passie terug in je relatie…

 

Gewoontes zijn gemakkelijk. Het helpt ons om onze dagelijkse dingen te doen, zonder hierover te hoeven nadenken. Hij doet de tuin, zij doet de was. Hij speelt met de kinderen, zij brengt ze naar school. Hij doet de financiën, zij onderhoudt de sociale contacten. Eén keer per twee weken ligt hij boven, zij onder. Allebei zijn ze tevreden. Totdat…ze elkaar teveel als een gegeven gaan zien. Zij ziet zijn leuke krullen niet meer, waar ze ooit zo verliefd op was. Hij vindt, de laatste tijd, haar giechelende preutsheid maar aanstellerij.

 

Als we niet oppassen, dan wordt dit de doodsteek voor onze relatie. Het spontane van de eerste jaren van onze relatie gaat ervan af. Misschien zien we elkaar als maatjes, in plaats van lovers. Dit betekent dat we moeten gaan werken voor onze relatie! En dat is een tegenvaller, want zo hadden we het toch niet bedacht toen we samen aan de relatie begonnen…het leek allemaal vanzelf te gaan…

 

Wie begint?

Om onze relatie inspirerend en intiem te houden moeten we elkaar blijven uitdagen en verrassen. Maar ja…wie begint hiermee? Want zij heeft de vorige keer (twee jaar geleden) een weekendje uit geregeld en hij heeft daarna niets spontaans gedaan. Waarop hij zegt dat als hij iets spontaans doet, zij toch kritiek heeft op hem.

 

Laat je hierdoor niet uit het veld slaan! Breng de spontaniteit, humor en passie stap voor stap terug in je relatie! Ik zal je op weg helpen. Ga minimaal één keer per dag naar je partner. Trek zijn of haar aandacht en zorg ervoor dat je oogcontact hebt voor minimaal één seconde. Geef je partner dan een kus recht op de lippen…zeg niets en ga glimlachend weg. Als je partner vraagt wat er is, zeg je alleen maar: “Ik vind je een lekker ding en geniet van ons oogcontact.” Succes!

 

Relatieproblemen

 

Verdiep je relatie en neem deel aan een inspirerende Relatietherapie Retraite.

Call Now Button
MENU