Relatietherapie Appingedam

 

Is jullie relatie in een neerwaartse spiraal terechtgekomen? Dan is het belangrijk dit proces zo snel mogelijk te stoppen en jullie relatie er weer bovenop te helpen. Dit kan met de hulp van gedegen relatietherapie. Relatietherapie Appingedam is onderdeel van Open Venster. Wij, Ruud & Hilde Zuurman, ondersteunen jullie graag vanuit onze sfeervolle praktijk in Beerta, gelegen op 25 minuten autorijden van Appingedam.

 

Relatieproblemen

Relatieproblemen beginnen vaak met kleine irritaties of meningsverschillen. Als dit steeds vaker voorkomt en zaken niet en of niet goed uitgepraat worden, kunnen deze kleine problemen zich opstapelen en uitgroeien tot onoverkomelijke problemen. Jullie kunnen dan begrijpelijkerwijs het gevoel krijgen dat de relatieproblemen niet meer te verhelpen zijn. De meeste relatieproblemen zijn met een goede inzet vaak prima op te lossen.

 

Het gesprek aangaan

Wellicht herkennen jullie je in één of meer van de volgende vragen:

  • Hebben jullie een drukke agenda en leven jullie langs elkaar heen?
  • Zit jullie relatie in een dip en slaat de twijfel toe of jullie bij elkaar moeten blijven?
  • Hebben jullie regelmatig ruzies en worden die niet goed uitgesproken of trekken jullie je juist terug t.o.v. elkaar?
  • Of ondervinden jullie moeite om jezelf kwetsbaar op te stellen tegenover elkaar en jullie emoties uit te spreken?

 

Wellicht is relatietherapie een optie om de ontstane situatie te doorbreken. Het woord relatietherapie valt voor een grote groep mensen zwaar. Echter is het iets wat bijna alle relaties kunnen gebruiken. Op school wordt ons van alles geleerd, maar niet hoe een liefdesrelatie precies werkt. Hoe om te gaan met bepaalde emoties en hoe hierover gepraat kan worden met je partner. Dit zijn juist de dingen waar we tijdens de relatietherapie uitgebreid op ingaan.

 

Relatieproblemen

 

 

Relatietherapie Appingedam biedt diverse vormen van relatiegesprekken

Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken of jullie zijn dit station al gepasseerd, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen.

Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode

In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 95,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

 

Reacties van een koppel

We hadden er buikpijn van om jullie te gaan ontmoeten. Er zou vast in deze sessies iemand schuldig bevonden en vervolgens veroordeeld worden. Maar in werkelijkheid zaten daar twee vriendelijke mensen erg betrokken mee te kijken en luisteren naar wat er steeds tussen ons gebeurde.

P&M uit Leek

 

Relatietherapie Appingedam?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU