Relatietherapie Delfzijl

 

Zijn jullie op zoek naar een relatietherapeut in de omgeving van Delfzijl? Dan helpen wij, Ruud & Hilde Zuurman, jullie graag bij jullie relatieproblemen vanuit onze sfeervolle praktijk in Beerta. Op een kleine 20 minuten autorijden van Delfzijl.

 

Relatietherapie Delfzijl is onderdeel van Open Venster. Een liefdevolle relatie hebben zien wij als één van meest waardevolle zaken in het leven. Koppels helpen de emotionele binding te herstellen en te groeien naar een liefde- en passievolle relatie is daarom onze grote passie.

 

Het gesprek aangaan

Wellicht herkennen jullie jezelf in één of meer van de volgende vragen:

  • Hebben jullie een drukke agenda en leven jullie langs elkaar heen?
  • Zit jullie relatie in een dip en slaat de twijfel toe of jullie bij elkaar moeten blijven?
  • Hebben jullie regelmatig ruzies en worden die niet goed uitgesproken of trekken jullie je juist terug t.o.v. elkaar?
  • Of ondervinden jullie moeite om jezelf kwetsbaar op te stellen tegenover elkaar en jullie emoties uit te spreken?

 

Wellicht is relatietherapie een optie om de ontstane situatie te doorbreken. Het woord relatietherapie valt voor een grote groep mensen zwaar. Echter is het iets wat bijna alle relaties kunnen gebruiken. Op school wordt ons van alles geleerd, maar niet hoe een liefdesrelatie precies werkt. Hoe om te gaan met bepaalde emoties en hoe hierover gepraat kan worden met je partner. Dit zijn juist de dingen waar we tijdens relatietherapie uitgebreid op ingaan.

 

Relatietherapie is zeker niet alleen voor koppels die op het punt staan een einde achter de relatie te zetten, maar ook voor koppels die hun relatie een nieuwe boost willen geven. In ruim 80% van alle gevallen is relatietherapie succesvol.

   

Relatieproblemen
 

Relatietherapie Delfzijl biedt diverse vormen van relatiegesprekken

Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken of jullie zijn dit station al gepasseerd, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen. Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past.

 

We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

 
Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode

In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 95,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.
 

Intake bij jullie thuis

Als jullie ons graag face to face willen ontmoeten voordat jullie bij ons in relatietherapie komen, dan bieden wij de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek / intake bij jullie thuis. Uiteraard zijn jullie voor dit gesprek ook bij ons van harte welkom. Wij bezoeken jullie echter met alle plezier.
 

Lees meer over de intake bij jullie thuis.

Relatietherapie Delfzijl?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU