Relatietherapie Hoogezand

 

We hebben allemaal wel eens te maken met spanningen in onze relatie. Een heel natuurlijk en veelvoorkomend iets. Maar wanneer partners er samen écht niet meer uitkomen en onderliggende gevoelens niet meer gedeeld worden, ontstaat er vaak steeds meer verwijdering. Relatietherapie is in dit geval een optie. Helaas merken wij dat voor relatietherapie te vaak gekozen wordt in een te laat stadium. Hoe langer men wacht, des te groter de problemen veelal worden.

 

De kracht van relatietherapie

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van relatietherapie. Het taboe omtrent deze vorm van therapie begint dan ook te verdwijnen. Een relatietherapeut fungeert als onafhankelijke derde en kan met een frisse blik uw relatie analyseren.

Wij, Ruud en Hilde Zuurman, zullen samen met jullie op zoek gaan naar de mogelijkheden om jullie patronen te doorbreken en om jullie relatie te verbeteren en te versterken. Tijdens de relatietherapie leren jullie samen te groeien, ook onder moeilijke omstandigheden.

 

Relatietherapie Hoogezand is onderdeel van Open Venster, vanuit onze sfeervolle praktijk in Beerta bieden wij onze hulp aan. Beerta ligt op een kleine 20 minuten autorijden van Hoogezand.

Relatietherapie

Wij bieden diverse vormen van relatiegesprekken. Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen.

 

Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

  • Driedaagse Relatietherapie Retraite: Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

 

Terschelling 1

 

  • Diamond-jaarprogramma: Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode: In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 95,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

 

Relatietherapie Hoogezand: intake bij jullie thuis

Als jullie ons graag face to face willen ontmoeten voordat jullie bij ons in relatietherapie komen, dan bieden wij de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek / intake bij jullie thuis. Uiteraard zijn jullie voor dit gesprek ook bij ons van harte welkom.

 

In dit gesprek van anderhalf uur bespreken we met jullie:

  • De problemen waar jullie tegenaan lopen.
  • Onze aanpak.
  • Alle vragen die jullie hebben.
  • Of jullie het gevoel hebben bij ons aan het juiste adres te zijn.
  • Of wij ervan overtuigd zijn dat we jullie daadwerkelijk kunnen helpen.

 

Lees meer over de intake bij jullie thuis.

Relatietherapie Hoogezand?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU