Relatietherapie Stadskanaal

 

Is jullie relatie in een neerwaartse spiraal terechtgekomen? Dan is het belangrijk dit proces zo snel mogelijk te stoppen en jullie relatie er weer bovenop te helpen. Dit kan met de hulp van gedegen relatietherapie. Relatietherapie Stadskanaal is onderdeel van Open Venster. Wij, Ruud & Hilde Zuurman, ondersteunen jullie graag vanuit onze sfeervolle praktijk in Beerta, gelegen op 20 minuten autorijden van Stadskanaal.

 

Relatieproblemen

Relatieproblemen beginnen vaak met kleine irritaties of meningsverschillen. Als dit steeds vaker voorkomt en zaken niet en of niet goed uitgepraat worden, kunnen deze kleine problemen zich op stapelen en uitgroeien tot onoverkomelijke problemen. Jullie kunnen dan begrijpelijkerwijs het gevoel krijgen dat de relatieproblemen niet meer te verhelpen zijn. De meeste relatieproblemen zijn met een goede inzet vaak prima op te lossen.

 

Relatieproblemen

Relatietherapie

Wij bieden diverse vormen van relatiegesprekken. Al onze programma’s zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jullie emotioneel weer toegankelijk en ontvankelijk voor elkaar zijn. En als dit écht niet meer mocht lukken, dan helpen we jullie om op een respectvolle manier jullie relatie te beëindigen.

Wij bieden hiervoor relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

  • Driedaagse Relatietherapie Retraite: Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vier gesprekken van tweeënhalf uur. En vijf tot zes weken later nog een voortgangsgesprek van drie uut. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

  • Relatieweek Schiermonnikoog:  Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

  • Diamond-programma: Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode: In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 120,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

 

Relatietherapie Stadskanaal?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU