Relatietherapie Veendam

 

Hebben jullie relatieproblemen waar jullie samen niet meer uit lijken te komen? En zijn jullie op zoek naar relatietherapie in de omgeving van Veendam om jullie relatie een nieuwe boost te geven? Wij, Ruud & Hilde Zuurman, ondersteunen jullie graag vanuit onze sfeervolle praktijk in Beerta. Beerta ligt op een kleine 20 minuten autorijden van Veendam.

 

Effectieve relatietherapie

Er bestaan grote misverstanden over relatietherapie. Een grote groep mensen denkt dat relatietherapie iets is voor ‘hopeloze gevallen’. Het woord relatietherapie valt daardoor voor een grote groep mensen zwaar. Echter is het iets wat bijna alle relaties kunnen gebruiken. Op school wordt ons van alles geleerd, maar niet hoe een liefdesrelatie precies werkt.

 

Hoe om te gaan met bepaalde emoties en hoe hierover te praten met je partner? Tijdens de relatietherapie besteden we hier veel aandacht aan. Relatietherapie is zeker niet alleen voor stellen die op het punt staan een einde achter de relatie te zetten, maar ook voor stellen die hun relatie een verfrissende boost willen geven.

 

In ruim 80% van alle gevallen is relatietherapie succesvol. Wij  hebben vele jaren ervaring met diverse soorten relatieproblemen. De resultaten van relatietherapie zijn vaak verbazingwekkend te noemen.

 

OV22

 

Relatietherapie Veendam biedt diverse vormen van relatiegesprekken

Wij bieden relatiegesprekken aan in diverse vormen, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke vorm het beste bij jullie past. We hebben de verschillende vormen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

 

  • Driedaagse Relatietherapie Retraite: Verspreid over drie aaneengesloten dagen ontvangen jullie vijf gesprekken. En vier weken later nog een nazorggesprek. Dit programma geeft in zeer korte tijd een enorme boost aan jullie relatie.

 

  • Relatieweek Schiermonnikoog: Zeven inspirerende gesprekken verspreid over een week. Een werkelijk heerlijke combinatie van diepgaande gesprekken in een oase van rust.

 

  • Diamond-jaarprogramma: Een zeer intensief programma bestaande uit zowel relatie als individuele gesprekken. Het programma is bedoeld voor koppels die langdurig in hun relatie willen investeren.

 

  • Gesprekken verspreid over een langere periode: In deze vorm gaan jullie wekelijks of tweewekelijks het gesprek met elkaar aan onder onze begeleiding. Gemiddeld duurt een gesprek twee uur. Jullie investering voor deze vorm bedraagt € 95,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.

 

Reacties van deelnemers

We hadden er buikpijn van om jullie te gaan ontmoeten. Er zou vast in deze sessies iemand schuldig bevonden en vervolgens veroordeeld worden. Maar in werkelijkheid zaten daar twee vriendelijke mensen erg betrokken mee te kijken en luisteren naar wat er steeds tussen ons gebeurde.

P&M uit Leek

 

Relatietherapie Veendam?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail of bel 0597 – 331526.

Investeer in jullie relatie, het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven!

Contact opnemen
Call Now Button
MENU